reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
kuba tez na nogach...............juz, idz9emy sie ubirac i jesc
Lilka
Fanka BB :)
a ja przed chwila kupilam ten sweterek-ponczo (pierwsza pozycja)
http://www.noworodek.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=28197
normalnie jak moj Karol sie dowie to ołysieje bo to chyba 5-ty zakup w tym miesiacu dla Mili 8)
a dla siebie jak zwykle ..........nic
wazne ze ksiezniczka ma ;D
http://www.noworodek.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=28197
normalnie jak moj Karol sie dowie to ołysieje bo to chyba 5-ty zakup w tym miesiacu dla Mili 8)
a dla siebie jak zwykle ..........nic
wazne ze ksiezniczka ma ;D
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Czesc babeczki widze, ze produkcja od samego ranka ;D
U nas slonce swieci przez chmurki, Alus mial isc spac przed 11-sta i jako, ze nie chcial usnac w lozeczku, a zblizala sie pora jedzenia wzielam go do lozka i nakarmilam, gdzie oczywiscie smacznie usnal. Chcialm go przeniesc do lozeczka, zeby tam pospal te 2 godzinki a ten jak nigdy sie obudzil : Chyba ubiore sie predko i wybedziemy na spacer.
Ja tez sie czuje nie do konca sprawna na umysle, co mi bardzo doskwiera. Moj maz-los twierdzi, z Alek mi wyssal szare komorki z mlekiem. Okrutny Mam nadzieje, ze tosie cofnie w odpowiednim czasie 8)
Edytko, a twoj proces odmozdzania nei postepuje, bo zapisalas sie na kurs
Kredziu to relacje zdawaj.
Elfiko, te bobasy cudowne poprostu :laugh:
U nas slonce swieci przez chmurki, Alus mial isc spac przed 11-sta i jako, ze nie chcial usnac w lozeczku, a zblizala sie pora jedzenia wzielam go do lozka i nakarmilam, gdzie oczywiscie smacznie usnal. Chcialm go przeniesc do lozeczka, zeby tam pospal te 2 godzinki a ten jak nigdy sie obudzil : Chyba ubiore sie predko i wybedziemy na spacer.
Ja tez sie czuje nie do konca sprawna na umysle, co mi bardzo doskwiera. Moj maz-los twierdzi, z Alek mi wyssal szare komorki z mlekiem. Okrutny Mam nadzieje, ze tosie cofnie w odpowiednim czasie 8)
Edytko, a twoj proces odmozdzania nei postepuje, bo zapisalas sie na kurs
Kredziu to relacje zdawaj.
Elfiko, te bobasy cudowne poprostu :laugh:
Lilka
Fanka BB :)
wlasnie przyjechala poczta z moimi paczuszkami
ale super ciuszki udalo mi sie kupic,same dzieciece firmowki 8) 8)
naprawde polecam wam tego Noworodka
mamusie sprzedaja duzo,fajnych,czesto w bdb lub idealnym stanie ciuszkow za male pieniazki :laugh:
jak aparat zacznie dzialac przesle fotki Joasi a ona wam wklei
no i fajne gratisiki dostalam :laugh: w postaci ciuszkow 8)
w sumie jak narazie kupilam małej:
-4 pajacyki do spania
-kurtke wiosenną
-1 półgolfik
-1sweterek-bluzka
-4 rozne bluzeczki
-sweterek-ponczo
-a butki Barbie mam zarezerwowane
poszalała matka poszalala ;D
ciekawe co sasiedzi mysla bo normalnie nie ma tygodnia aby poczta nie przyjezdzala od nas jeszcze rodzinka sobie kupuje np.na allegro
ale super ciuszki udalo mi sie kupic,same dzieciece firmowki 8) 8)
naprawde polecam wam tego Noworodka
mamusie sprzedaja duzo,fajnych,czesto w bdb lub idealnym stanie ciuszkow za male pieniazki :laugh:
jak aparat zacznie dzialac przesle fotki Joasi a ona wam wklei
no i fajne gratisiki dostalam :laugh: w postaci ciuszkow 8)
w sumie jak narazie kupilam małej:
-4 pajacyki do spania
-kurtke wiosenną
-1 półgolfik
-1sweterek-bluzka
-4 rozne bluzeczki
-sweterek-ponczo
-a butki Barbie mam zarezerwowane
poszalała matka poszalala ;D
ciekawe co sasiedzi mysla bo normalnie nie ma tygodnia aby poczta nie przyjezdzala od nas jeszcze rodzinka sobie kupuje np.na allegro
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja ostatnio mam zakaz na allegro bo nimamy kaski ale popatrzec zawsze mozna!!!!
wlasnie robie obiadek i staram sie polozyc Kube spac........ale dzielnie sie chlopak trzyma!!
a co do ksiazek to powiem Wam ze kiedys polykalam ksiazki, a teraz jakos nie mam juz sily na czytanie...........wieczorem padam.........
aha przypomnialo mi sie..........los mi wypomnialm moje siedzenie przy kompiku, wtedy wieczorkiem co bibke sobie robilysmy, mowil, ze nie mogl zasnac bo mu KLIKALAM!!!!hihihihi .......ale los!!!!!
wlasnie robie obiadek i staram sie polozyc Kube spac........ale dzielnie sie chlopak trzyma!!
a co do ksiazek to powiem Wam ze kiedys polykalam ksiazki, a teraz jakos nie mam juz sily na czytanie...........wieczorem padam.........
aha przypomnialo mi sie..........los mi wypomnialm moje siedzenie przy kompiku, wtedy wieczorkiem co bibke sobie robilysmy, mowil, ze nie mogl zasnac bo mu KLIKALAM!!!!hihihihi .......ale los!!!!!