reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ja już uciekam bo Weronika wstała i musze ja nakarmic
Hanti ja tez wole to zdjecie, na tamtym jak stara panna wyglądałam hiihihi
narazie kobitki ;D
dzisiaj m jak mydło ... mam karmi... bedzie fajowo...

reklama
ja na razie też sie odmelduję,
ale boje się,że dopiero tu zajrzę koło 21.30,
jak łos do pracy pojeci ::) :p :-[

Czesc babeczki widze, ze produkcja od samego ranka  ;D
U nas slonce swieci przez chmurki, Alus mial isc spac przed 11-sta i jako, ze nie chcial usnac w lozeczku, a zblizala sie pora jedzenia wzielam go do lozka i nakarmilam, gdzie oczywiscie smacznie usnal. Chcialm go przeniesc do lozeczka, zeby tam pospal te 2 godzinki :p a ten jak nigdy sie obudzil ::)  Chyba ubiore sie predko i wybedziemy na spacer.

Ja tez sie czuje nie do konca sprawna na umysle, co mi bardzo doskwiera. Moj maz-los twierdzi, z Alek mi wyssal szare komorki z mlekiem. Okrutny ;) Mam nadzieje, ze tosie cofnie w odpowiednim czasie 8)

Edytko, a twoj proces odmozdzania nei postepuje, bo zapisalas sie na kurs :)

Kredziu to relacje zdawaj.
Elfiko, te bobasy cudowne poprostu :laugh: :D

Otępienie umysłowe to coś co i mnie dopadło, trzeba się za jakieś książki wziąć...tylko kiedy

a Kubuś znowu chory :(

wlasnie przyjechala poczta z moimi paczuszkami :D :D

ale super ciuszki udalo mi sie kupic,same dzieciece firmowki 8) 8) :D
naprawde polecam wam tego Noworodka
mamusie sprzedaja duzo,fajnych,czesto w bdb lub idealnym stanie ciuszkow za male pieniazki :laugh:

jak aparat zacznie dzialac przesle fotki Joasi a ona wam wklei ;)

no i fajne gratisiki dostalam :laugh: w postaci ciuszkow 8)

w sumie jak narazie kupilam małej:
-4 pajacyki do spania
-kurtke wiosenną
-1 półgolfik
-1sweterek-bluzka
-4 rozne bluzeczki
-sweterek-ponczo
-a butki Barbie mam zarezerwowane

poszalała matka poszalala ;D
ciekawe co sasiedzi mysla bo normalnie nie ma tygodnia aby poczta nie przyjezdzala :p od nas jeszcze rodzinka sobie kupuje np.na allegro

reklama
ja ostatnio mam zakaz na allegro bo nimamy kaski :) ale popatrzec zawsze mozna!!!! :)

wlasnie robie obiadek i staram sie polozyc Kube spac........ale dzielnie sie chlopak trzyma!!

a co do ksiazek to powiem Wam ze kiedys polykalam ksiazki, a teraz jakos nie mam juz sily na czytanie...........wieczorem padam.........

aha przypomnialo mi sie..........los mi wypomnialm moje siedzenie przy kompiku, wtedy wieczorkiem co bibke sobie robilysmy, mowil, ze nie mogl zasnac bo mu KLIKALAM!!!!hihihihi :p :p :p :p :p.......ale los!!!!!

Do góry