reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ja dzisiaj tez nie gotuje bo mi sie nie chce.
Łoś w robocie do 19stej to sobie coś na mieście zje a ja nie musze jesc obiadu.

Ale mam dzisiaj powera! wstałam o tej 6stej z Weroniką i juz umyłam lodówke, wyprałam pranie posprzątałam zypialnie i łazienke i zdąrzyłam sie wykapać ::)
A potem wraca taki łos do domu i mówi ze on zmęczony a jak mu powiem że ja tez to on : a czym? przeciez w domu siedzisz...

reklama
a chciałam powiedzieć,że ŚLICZNE ZMIANY mają w suwaczku
Juleczka,Weroniczka,Kubuś :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Majeczce Tusi osobne buziaki za raczkowanie  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ja się dziś wyspałam i miałam takie ambitne plany,bo łos dopiero na noc idzie,
to przede wszystkim miałam zapłacić podatek za chatkę i pity rozliczyć

no i cosik w chatce porobić,bo słoneczko świeci(a mi się wtedy pracować chce)
chociaż śnieg pada

ALE ŁOS MNIE WPIENIŁ I NICI W WSZYSTKIEGO
SIEDZĘ PRZED KOMPEM,AŻ NIE WRÓCI :mad: >:D >:D >:D >:D >:D >:D O0 :police: :o

dziekujemy cioci Hanti :-*
co do raczkowania to te moje dziecko za nic w świecie nie chce tej umiejetności posiąśc, ćwicze z nia jak kazał ortopeda, układam jej raczki wyprostowane to ona zamiast na kolana klękac to prostuje nogi i tyłek podnosi i chce stać ::) ::) ::)
w łózeczku jak sie złapie i usiądzie to tez zaraz nogi prostuje i chce wstawać a potem jak już stoi to hops hops hops i tak potrafi dobre 10 minut skakać

tak sobie fotki oglądam i mi sie przypomniało
to było w wigilie u mojej siostry, my w kuchni na zmiane gotując a zajmując sie weronika a szwagier i mól łoś mieli sprzątać
i co..........

bild0466ge.jpg

elfiko pisze:
dziekujemy cioci Hanti   :-*
co do raczkowania to te moje dziecko za nic w świecie nie chce tej umiejetności posiąśc, ćwicze z nia jak kazał ortopeda, układam jej raczki wyprostowane to ona zamiast na kolana klękac to prostuje nogi i tyłek podnosi i chce stać  ::) ::) ::)
w łózeczku jak sie złapie i usiądzie to tez zaraz nogi prostuje i chce wstawać a potem jak już stoi to hops hops hops i tak potrafi dobre 10 minut skakać
MÓJ DAMIAN ,ANI JEDNAGO DNIA NIE RACZKOWAŁ
od razu na nogach śmigał,więc pewnie i Weronisia tak zrobi ;D

Ewelinko,a i u Ciebie w Avatorku wiosną powiało,
muszę przyznać,że to zdjecie ładniejsze od poprzedniego ;) ::) ;D ;D ;D ;D

elfiko pisze:
tak sobie fotki oglądam i mi sie przypomniało
to było w wigilie u mojej siostry, my w kuchni na zmiane gotując a zajmując sie weronika a szwagier i mól łoś mieli sprzątać
i co..........

bild0466ge.jpg
SPPZĄTAJA CHŁOPAKI W NECIE ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry