reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Martuśka- nie dostałam !:):):) :p :p :p :p :p

Od nas właśnie goście pojechali, idę posprzątać i trzeba się kłaść lulu...
ciekawe co nam dzisiejsza nocka przyniesie......

Kredzia, co tam strasznego się dzieje u Was??? domyślam się, zę to o Włochy chodzi????

ojjj, napisz nam coś więcej bo się martwimy...

reklama
tak to juz u mnie bywa,że kiedy nadrobię i mogę poklikać wszystkie babule leca do łosiów ::) :p :( :-[ :mad: ;)

śliczne nasze maluchy w galeryjce

a Weronisia ma taki kokieteryjny wyraz twarzy,aj serduszka będą kiedyś pękać na jej widok ::)
i Tymul takie ma śliczne oczęta
a Adaś Niuńki i Mateuszek Brunetki.............minki przezabawne robią
maja chłopaki poczucie chumoru ;D

ja tam do losia nie lece bo on przy kompie ( ale nowosc fiu fiu) ale lece do wyra bo zaraz walne glowa o klawiature
papa babulinki
Martuska dziekuje w imieniu Weroniki, tak z dna na dzien coraz bardziej tatusiowa  ::)

kolorowa_kredka pisze:
spokojnej nocki kochane :)

buuuu smutno mi :( :()
kochana wiesz,że masz jeszcze nas  :p ;) ;D
MY CIĘ ZAWSZE POCIESZYMY,UCAŁUJEMY I BĘDZIEMY PRZY TOBIE!!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

elfiko pisze:
ja tam do losia nie lece bo on przy kompie ( ale nowosc fiu fiu) ale lece do wyra bo zaraz walne glowa o klawiature
papa babulinki
Martuska dziekuje w imieniu Weroniki, tak z dna na dzien coraz bardziej tatusiowa  ::)
A U NAS NOWOŚĆ ŁOSIK SIĘ DO WYRA SZYKUJE ::)

a co do podobizny córeczek do tatusiów,to ponoć mają mieć powodzenie u chłopaków dzięki temu.. ;) :p ;D ;D ;D ;D

no i co sama do siebie będe klikać,
a jak mnie nie będzie,to kobitki zabawe sobie urządzą :(

Ja wlasnie przegladalam galeryjke i dawno juz nie wypowiadalam sie na temat dzieciaczkow

Gabusia
ma sliczna grzyweczke, wogole taka urocza z niej dziewczynka
Jas te wampirki ma rewelacyjne, czy to sa trojki juz? Aniu , jak tam na nartach?
Macius Klaudi wyglada jak Gucio w kwiatku (z pszczolki Maji) w tej wanience :laugh:
Martynka z chrupem tak dorosle, piekny ma usmiech.
Macius Gazelaczka wspanialy, cos malo jego zdjec ostatnio.
Juleczka Mell piekna dziewczynka, taki spokoj od niej bije.
Otka na plazy jak marzenie. Tylko jej pozazdroscic ;)
Nina z Kubusiem Ani poprostu mnie powalili. Te buziaki w tak mlodym wieku 8) :laugh: super wygladaja :D
Kornelek na czworaka wyglada przeslodko
Kubus z tymi sluchawkami jak i w nowej fryzurce bomba.
Natanek piekny chlopczyk
Maja rewelka na tym nocniku. Swoja droga skad ona wie, ze na wc sie czyta zazwyczaj ;)
Tymus z kuzynami jak z bracmi, a oczka ma pieknie niebiesie
Adas wyglada na takiego szczesliwego, ze az radosc bierze
Krzys z mamusia na raczkach taka grzeczna ma buzke.
Mateuszek wiadc, ze ma niezpozyte poklady energii :laugh:
Weroniczka powtorze sie przesliczna dziewczynka

No no ladna liste stworzylam. tak to jest jak czlowiek na biezaco nie pisze ;)

Hanti ja jestem ale juz dogorewam przy tym komputerze. czuje, ze dzisiaj na Slawka sie niedoczekam, bo wczesniej padne ::)
Mialam zdjecia wklejac, ale nei mam juz sil. Zostawie to na jutro.
Tak wiec buziaki i dobrej nocki :-*

reklama
Do góry