reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
dzień dobry kochane !!!!!
u nas nocka dobra z racji że tymi troszkę kulkowaty, to w nocy dostał herbatki : wypił bez gadania a więc cycuś był cos przed 23 bo później koło 2 smoczek po 4 troszke herbatki w łózeczku i o 6 na cyca do nas i juz został pospaliśmy do przed 9
teeraz po sniadanku, młody do 15 na hali a później uuuuuuuuuuuuuu
u nas nocka dobra z racji że tymi troszkę kulkowaty, to w nocy dostał herbatki : wypił bez gadania a więc cycuś był cos przed 23 bo później koło 2 smoczek po 4 troszke herbatki w łózeczku i o 6 na cyca do nas i juz został pospaliśmy do przed 9
teeraz po sniadanku, młody do 15 na hali a później uuuuuuuuuuuuuu
kolorowa_kredka
Fan(ka)
Martuska pisze:....................... Za to ciekawie bylo nad ranem, bo kwekal (nie plakal) z zamknietymi oczami i nic mu nei pasowalo. Poddalam sie i nakarmilam go i to wcale nie pomoglo.
.
martuś u nas też tak ostatnio poranki wyglądały marudał, miał zamknięte oczka, cyca nie ale tak jakby chciał smoczka nie spać nie, i w końcu go wybudzałam, i było ok
uwielbiam twoje opisy do galeryjki
kolorowa_kredka
Fan(ka)
e_mama pisze:Kredzia, co tam strasznego się dzieje u Was??? domyślam się, zę to o Włochy chodzi????
ojjj, napisz nam coś więcej bo się martwimy...
no i brawo to jest to bryyyyy zobaczymy co będzie siędziśdziało rodzice niczego się nie spodziewają a ja rozwolnienia zaraz dostanę
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc babeczki
jestem i nadrabiam.............
jestem i nadrabiam.............
Joaska
Lipcowe mamy '05
no juz jestem............z kawusia oczywiscie!!!!
Rafal w robocie..............wiec odpoczywam psychicznie!!!!
pogoda tragiczna, chyba dzisiaj posiedzimy znowu w domu.....no, moze sie jeszcze poprawi.........
lilka trzymaj sie koboto i nie dawaj sie przeciwnosciom...........walcz a co do nauki, poprostu sie zmus a zobaczysz jak bedzie Ci milo, gdy dostaniesz dobty stopien!!!!!
kredziu przesylam moc goracych buziakow!!!!!!!!oby wszystko sie dobrze potoczylo!!! :-* :-* :-* :-*
Rafal w robocie..............wiec odpoczywam psychicznie!!!!
pogoda tragiczna, chyba dzisiaj posiedzimy znowu w domu.....no, moze sie jeszcze poprawi.........
lilka trzymaj sie koboto i nie dawaj sie przeciwnosciom...........walcz a co do nauki, poprostu sie zmus a zobaczysz jak bedzie Ci milo, gdy dostaniesz dobty stopien!!!!!
kredziu przesylam moc goracych buziakow!!!!!!!!oby wszystko sie dobrze potoczylo!!! :-* :-* :-* :-*
reklama