reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ja dziś znów winkuje ::) :laugh:

idę spać, bo jutyro bladym świtem na zajęcia, kurcze to przedostatni zjazd i koniec :o kiedy to zleciało :p

jeszcze prace napisać i obrona

do jutra
dobranoc :-* :-* :-*

reklama
dzień dobry

u nas -6 wrrrrrrryyyyyy kiedy ta zima sie skończy ::)

miłej niedzieli, ja jade sie dokształcać ;)

dzień dobry kochane !!!!!

u nas nocka dobra z racji że tymi troszkę kulkowaty, to w nocy dostał herbatki ::) wypił bez gadania :) a więc cycuś był cos przed 23 bo później koło 2 smoczek po 4 troszke herbatki w łózeczku i o 6 na cyca do nas i juz został pospaliśmy do przed 9 :)

teeraz po sniadanku, młody do 15 na hali a później uuuuuuuuuuuuuu

Martuska pisze:
....................... Za to ciekawie bylo nad ranem, bo kwekal (nie plakal) z zamknietymi oczami i nic mu nei pasowalo. Poddalam sie i nakarmilam go i to wcale nie pomoglo.
.

martuś u nas też tak ostatnio poranki wyglądały marudał, miał zamknięte oczka, cyca nie ale tak jakby chciał smoczka nie spać nie, i w końcu go wybudzałam, i było ok

uwielbiam twoje opisy do galeryjki

e_mama pisze:
Kredzia, co tam strasznego się dzieje u Was??? domyślam się, zę to o Włochy chodzi????

ojjj, napisz nam coś więcej bo się martwimy...

no i brawo to jest to bryyyyy zobaczymy co będzie siędziśdziało rodzice niczego się nie spodziewają a ja rozwolnienia zaraz dostanę :(

no juz jestem............z kawusia oczywiscie!!!!

Rafal w robocie..............wiec odpoczywam psychicznie!!!!

pogoda tragiczna, chyba dzisiaj posiedzimy znowu w domu.....no, moze sie jeszcze poprawi.........

lilka
trzymaj sie koboto i nie dawaj sie przeciwnosciom...........walcz:) :) a co do nauki, poprostu sie zmus a zobaczysz jak bedzie Ci milo, gdy dostaniesz dobty stopien!!!!!

kredziu
przesylam moc goracych buziakow!!!!!!!!oby wszystko sie dobrze potoczylo!!! :-* :-* :-* :-*

jestem i ja z kawką, Weronika skapitulowała i łaskawie pozwoliła sie uspać ale na rękach ::)

u nas też paskudnie, tzn. świeci słonko ale wicher wieje okropny brrr

reklama
Kredziu pól nocy o Tobie myślałam, oby te moje myśli dzisiaj Ci pomogły kochana :-*

Żałujcie dziewczyny że mojej fryzury teraz nie widzicie hihihi jakbym fotke wstawiła to by BB wysiadło ;D

Do góry