reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

czesc ciociu elfiko..............

a ja sobie buszuje po allegro.........znalazlam bluzeczke, zachorowalam na nia chyba.............dzisiaj taka sama miala pani Rusin w dziendobty tvn i wygladala czadersko!!!!!!

reklama
no to tania a ładna, ja niestety nie mam co w tym dekolcie prezentować ale Ty Asiu bedziesz super wyglądać.

Ja z tym moim łosiem kiedyś oszałeje ::) całymi dniami ostatnio go nie było a dzisiaj ma pierwszy wolny dzień i tak: boli go ramie prawe nad łopatką, oparzył sie w noge i chodzic nie umie i tak siedzi od rana przed teleizorem i marudzi ::) boshhh

fajny tez ten brązowy, ja mam wogóle chopsia na punkcie brązu wiec wszystko mi sie brązowe podoba

no i zaczął padac deszcz szzzzzzzzzzzzzzzzz szału można dostać, ale humorek mam dobry bo jedziemy do moich rodziców wiec nie musze obiadu gotować.
weronika dzisiaj dostanie dorosłego rosołu i kluski, a ten rosołek z grysikiem będzie

elfiko pisze:
Ja z tym moim łosiem kiedyś oszałeje ::) całymi dniami ostatnio go nie było a dzisiaj ma pierwszy wolny dzień i tak: boli go ramie prawe nad łopatką, oparzył sie w noge i chodzic nie umie i tak siedzi od rana przed teleizorem i marudzi ::) boshhh

oj bidulko, to masz dwojke dzieci teraz hihihihhi

a co oglada??? pewnie "losia superktosia" na tvn??????!!!!!

reklama
Do góry