reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Żałujcie dziewczyny,ze teraz Weroniki nie widzicie, siedzi w kojcu i próbuje sie bawic i przy tym marudzi, co na nia spojrze to popłakuje a jak odwracam głowe to znowu sie bawi i zaraz miałczy i tak juz pól godzinki hihihi ubaw po pachy,
Iwonko weronika jeszcze nie raczkuje a tez nie chce spać w dzień, siada w łózeczku i nici ze snu, nawet w wózku jej nie potrafie już uspać, śpi też tylko na spacerach wiec jeśli jest ładnie to wychodze nawet na trzy godzinki bo jak nie odespi swojego w dzień to około 17stej juz z nia wytrzymac sie nie da ::)
teraz słysze nienie nie nie neieeeeee nieee

Kredziu trzymaj sie kochana, bede o Tobie myślec oby sie wszystko ułożyło u was.
uciekam do marudy bede pózniej ;D

kredzia trzymam qciuki za co to by nie bylo..............

a ja jakas smutnawa jestem, sama nie wiem czemu..............eh dzie ta wiosna, te kwiatki, ptaszki, motyle,,sloneczko, chmurki, baczki bzykajace, bocianyszumiace potoki..............eh, rozmarzylam sie..................

Na weekend dla wszystkich spragnionych wiosny wklejam to zdjecie. Wklejalyscie juz prawdziwie letnie obrazy, ten nie jest tak letni ale dzieki niemu blizej do wiosny. Z "naszego" parku:

mój marudej śpi, potem zrobiła sie grzeczn nawet i dałam rade łazienke wypuciwać i pranie powiesić :)
łoś wpadł do domu jak po ogień , obiado-kolacje pochłonąl i pojechał komuz tam kompa naprawic, wróci o koło 22giej. Wiec siedze sama.
Tak mi sie przypomniało jak byłam w ciąży i siedziałam na L4 a miałam czasami nakaz leżenia to tylko czekałam żeby sie Weronika szybko urodziła bo wiecznie sama w domu byłam, czułam sie fatalnie wtedy, depreche za deprechą łapałam bo ile można do siebie gadać
A teraz jak mała położe wieczorem to tylko marzy mi sie taki spokój i troszke samotności no nie takiej znowu samotnej samotnisci bo z wami ;D

reklama
Do góry