reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Elfiko ta samo czuje. czekam na te wieczory kiedy poloze dziecko i odetchne troche. iby czlowiek niedospany calkiem, ale potrzeba mu sie zrelaksowqc i dopiero do lozka.

Iwonko z tym uczeniem Alka samodzielnego zasypiania to normlanie Meksyk ::) Chyba wybralam sobei najgorszy moment, bo wkracza w ten czas kiedy za mama chce mus sie plakac. Przedewczoraj zaczelam i kaldalm go 18 razy, wczoraj usnal przy cyku i jak go przekladalm do lozeczka to sie nei obudzil. Za to ciekawie bylo nad ranem, bo kwekal (nie plakal) z zamknietymi oczami i nic mu nei pasowalo. Poddalam sie i nakarmilam go i to wcale nie pomoglo.
Dzsiaj na wieczor powtorka z rozrywki, ale dal sie polozyc za 13 razem. Zobaczymy co noc przyniesie ::)

reklama
ale produkcja mam aż.............12 stron do nadrobienia ::)

tak to jest,jak łosiek w domu i mnie do kompa nie dopuszcza :p

lecę nadrabiać ;)

czesc wszystkim

jestem wymeczona,Karol juz trzeci dzien ma silną gorączke
wczoraj pojechalam z nim do szpitala bo mu guz w pachwinach wyszedl i lekarz z erki zbadal go szybko i powiedzial ze to wezly chlonne

a dzis gorączka podskoczyla ,mial ponad 40 stopni!!
jest tak goracy ze az parzy  :( nie chce nic jesc bo mu sie podnosi,duzo pije

jestem wykonczona!! Mili,dom i on chory na mojej glowie........naprawde nie mam sił...mialam sie uczyc na niemiecki bo w poniedzialek mialam zdawac ale nie dam rady.... :(

chwile posiedze i ide spac,z nauki zero bo mi sie oczy kleją a glowa jakby z olowiu tak ciezka

Kredzia trzymam kciuki. "Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo" musisz w to wierzyc.

Edytko dostalas ten okres, bo cekawa jestem :p

Lilus a Tobie gratuluje cioteczki i jak to mozliwe, ze sie tak dlugo uchowalas bez :o

Lilka, o jestes, zycze duzo sil. Niech Karol zdrowieje jak najpredzej. Kladz sie i nabieraj sil na jutro.

Aaa i zapomnialam powiedziec, ze Elfiko, Asia i Hanti maja superowskie nowe fotki w profilach :)

Joaska pisze:
hanti a Ty nie czytaj tylko pisz cos......................

Tak żałuję,że nie czytałam i nie mogłam nawet tu luknąć
a tak zajefiście było.............no i u mnie też winko stoi
i chyba je z wami do kompa wypiję

jestem cały czas zalogowana,a łosik w kompie siedział :-[

wczoraj to mnie pizzą pasł na noc i później ledwo się ruszałam

a dzisiaj karmi wypiłam i znowu przepełnienie ::)

reklama
Do góry