reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
a tym pospał do 7 a z wyrka wyszlismy o 9
teraz za cwiczonka sie biore
teraz za cwiczonka sie biore
Joaska
Lipcowe mamy '05
kolorowa_kredka pisze:teraz za cwiczonka sie biore
kochana brawo!!!!!!!!!!!!!!!1tak trzymac!!!!!!!!!
Melll
Mama Julci
czesc
ja wróciłam z zajęć no niby miały być zajęcia ale był tylko wpis i to od ręki ;D superowo
nie marnowałysmy czasu z koleżankami tylko uderzyłyśmy do fajnej knajpki i siędziałyśmy sobie, popijając kawke -przepyszna była ;D i piwko :laugh:
ja wróciłam z zajęć no niby miały być zajęcia ale był tylko wpis i to od ręki ;D superowo
nie marnowałysmy czasu z koleżankami tylko uderzyłyśmy do fajnej knajpki i siędziałyśmy sobie, popijając kawke -przepyszna była ;D i piwko :laugh:
Joaska
Lipcowe mamy '05
no a my juz po obiadku..........teraz leniuchujemy z Kuba...........
oj weekend na bb..........cisza...........
Melll
Mama Julci
Joaska pisze:no a my juz po obiadku..........teraz leniuemy z Kuba...........
a łoś gdzie Asiu ???
Joaska
Lipcowe mamy '05
Melll pisze:Joaska pisze:no a my juz po obiadku..........teraz leniuemy z Kuba...........
a łoś gdzie Asiu ???
prawie jakby go nie bylo.............zaraz se jedzie w sina dal.........a ja znowu sama, ale i tak sie ciesze, jakos nie moge dzisiaj z Nim sie dogadac!!!
kolorowa_kredka
Fan(ka)
my tez po spacerku, obiadku i kupce teraz mykam bo młody na kompiku siedzieć będzie, teraz troszkę się z małym bawi
a no i poćwiczylam, ale chyba nadrobiła,
a co do pogody to u nas masakryczna pada śnieg znowu cholera chyba nie będzie nigdy wiosny ................
a jutro nasa straaaaaaaaaaaaaaasznie ciężki dzień czeka rany jak ja go przeżyję jużrozstroju nerwowo żołądkowego dostaję na samą myśl
a no i poćwiczylam, ale chyba nadrobiła,
a co do pogody to u nas masakryczna pada śnieg znowu cholera chyba nie będzie nigdy wiosny ................
a jutro nasa straaaaaaaaaaaaaaasznie ciężki dzień czeka rany jak ja go przeżyję jużrozstroju nerwowo żołądkowego dostaję na samą myśl
reklama