reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Lipcoweczki moje kochane mam tyle do nadrobienia, ze ho ho ho ::)

No i zal mi okropnie, ze na biezaco nie jestem :(
Moze jutrojakies zdjecia wkleje

U nas wszystko ok, odzwyczajamy Alka od zasypiania przy cycu i budzenia nocnego i sa okropne protesty, ale juz widac skutki (dzis jest drugi dzien).

Buziaki i dobranoc :-*

hej kochane !!!

a ja wstałam tymika nakarmić i do łazienki szłam i po wode bo mi sięskończyła no i mówię ah zobaczymy ile te babole nastukały no no ładnie ;)

widzę że dziewczyny pobalowały :D
brunetko gratulacje ząkelków no i kubulku bo chyba tobie nie gratulowałam górnych (o ile dobrze pamiętam :) ) nawet nie straszcie tymi górnymi :o :police: u nas z dolnym było troszkę czasu oszustwa, a późnij jak wyskoczył to niewiadomo kiedy !!

aha no i kasi nie ma coś hcyba od tego jej babskiego spotkania, bo chyba później jej jużnie było :( ??? gdzie jeswteś kochana ???\

a mnie oczęta bolą i ledwo co patrzę, bo sobie dziś troszkę popłakuniałam w artka ramie :(

podgoniłam was troszkę co by na sobotę nie mieć zbyt dużo zadane ;) \

aaaa dziś ponoć był dzień mężczyzny więc naszym maleńkim przekochanym facecikom wszystkiego co najlepsze w życiu !!!!!!!!!!!!!!!

o i jeszcze galeryjka :)
weronka to taka mała zawadiaka :)
adaś chyba a ku ku robi kocykiem :)
krzysiu ładnie już mu wózio niepotrzebny :D może on na nóziach już chce pospacerować :laugh:
,ateuszek ma niezłe oczka :)

ok kochane kładę się bo tymi się kręci już smoczusia mu dałam i kładę się bo jak posiedzę to zaraz trzeba będzie cyca dać bo smok już w buziuni, a właśnie nie zawsze smokiem możemy sięporaować jak się przebudzi tymi, bo czasami ma go w buziuni
no i oczy już ledwo ledwo a nadrobiłam co miałam nadrobić i ostanimi czay tylko tu tak sama ze sobą jakoś :(

buziaki i miłych snów

reklama
Ha, ha, no to jestem pierwsza. To chyba pierwszy raz :)
Mój synek obudził się o 6.30 i ani mu się widzi spać. Kurcze, czy on nie wie, że jest weekend? :D :D Normalnie zero wyrozumiałości dla rodziców :)

Do góry