reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Lipcoweczki moje kochane mam tyle do nadrobienia, ze ho ho ho :
No i zal mi okropnie, ze na biezaco nie jestem
Moze jutrojakies zdjecia wkleje
U nas wszystko ok, odzwyczajamy Alka od zasypiania przy cycu i budzenia nocnego i sa okropne protesty, ale juz widac skutki (dzis jest drugi dzien).
Buziaki i dobranoc :-*
No i zal mi okropnie, ze na biezaco nie jestem
Moze jutrojakies zdjecia wkleje
U nas wszystko ok, odzwyczajamy Alka od zasypiania przy cycu i budzenia nocnego i sa okropne protesty, ale juz widac skutki (dzis jest drugi dzien).
Buziaki i dobranoc :-*
kolorowa_kredka
Fan(ka)
hej kochane !!!
a ja wstałam tymika nakarmić i do łazienki szłam i po wode bo mi sięskończyła no i mówię ah zobaczymy ile te babole nastukały no no ładnie
a ja wstałam tymika nakarmić i do łazienki szłam i po wode bo mi sięskończyła no i mówię ah zobaczymy ile te babole nastukały no no ładnie
kolorowa_kredka
Fan(ka)
widzę że dziewczyny pobalowały
brunetko gratulacje ząkelków no i kubulku bo chyba tobie nie gratulowałam górnych (o ile dobrze pamiętam ) nawet nie straszcie tymi górnymi olice: u nas z dolnym było troszkę czasu oszustwa, a późnij jak wyskoczył to niewiadomo kiedy !!
aha no i kasi nie ma coś hcyba od tego jej babskiego spotkania, bo chyba później jej jużnie było ??? gdzie jeswteś kochana ???\
a mnie oczęta bolą i ledwo co patrzę, bo sobie dziś troszkę popłakuniałam w artka ramie
brunetko gratulacje ząkelków no i kubulku bo chyba tobie nie gratulowałam górnych (o ile dobrze pamiętam ) nawet nie straszcie tymi górnymi olice: u nas z dolnym było troszkę czasu oszustwa, a późnij jak wyskoczył to niewiadomo kiedy !!
aha no i kasi nie ma coś hcyba od tego jej babskiego spotkania, bo chyba później jej jużnie było ??? gdzie jeswteś kochana ???\
a mnie oczęta bolą i ledwo co patrzę, bo sobie dziś troszkę popłakuniałam w artka ramie
kolorowa_kredka
Fan(ka)
Joaska pisze:kate naprawde twarzowe.................heheheheeh
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
kolorowa_kredka
Fan(ka)
Joaska pisze:Melll pisze:ja też z winkiem :laugh:
nastepna....................
no tak a ja gonię za wami z sokiem jabłkowym
kolorowa_kredka
Fan(ka)
podgoniłam was troszkę co by na sobotę nie mieć zbyt dużo zadane \
aaaa dziś ponoć był dzień mężczyzny więc naszym maleńkim przekochanym facecikom wszystkiego co najlepsze w życiu !!!!!!!!!!!!!!!
aaaa dziś ponoć był dzień mężczyzny więc naszym maleńkim przekochanym facecikom wszystkiego co najlepsze w życiu !!!!!!!!!!!!!!!
kolorowa_kredka
Fan(ka)
o i jeszcze galeryjka
weronka to taka mała zawadiaka
adaś chyba a ku ku robi kocykiem
krzysiu ładnie już mu wózio niepotrzebny może on na nóziach już chce pospacerować :laugh:
,ateuszek ma niezłe oczka
weronka to taka mała zawadiaka
adaś chyba a ku ku robi kocykiem
krzysiu ładnie już mu wózio niepotrzebny może on na nóziach już chce pospacerować :laugh:
,ateuszek ma niezłe oczka
kolorowa_kredka
Fan(ka)
ok kochane kładę się bo tymi się kręci już smoczusia mu dałam i kładę się bo jak posiedzę to zaraz trzeba będzie cyca dać bo smok już w buziuni, a właśnie nie zawsze smokiem możemy sięporaować jak się przebudzi tymi, bo czasami ma go w buziuni
no i oczy już ledwo ledwo a nadrobiłam co miałam nadrobić i ostanimi czay tylko tu tak sama ze sobą jakoś
buziaki i miłych snów
no i oczy już ledwo ledwo a nadrobiłam co miałam nadrobić i ostanimi czay tylko tu tak sama ze sobą jakoś
buziaki i miłych snów
reklama