reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

czesc Martusia..........

wiesz co, myslalam o twojej decyzji odnosnie pracy...wydaje mi sie ze teraz tez bym tak postapila.........ale co ja zrobie we wrzesniu????

reklama
dzień dobry
u nas zima na całego, wstałam o 6 rano i od ttego czasu ciągle pada śnieg, jest zimno -5 brrrr fajny mamy marzec co? :mad:

Moje dziecko wstało o 5.50 i nadal nie śpi, jak tylko ja wkładam do łózeczka to płacze, teraz sie bawi klawiatura z komputera ::)

Kuba od tygodnia budzi sie kolo 6 i pada po 8.............troche mi to poprzestaialo plan dnia, ale.nie ma tego zlego....

u nas tez zima, niestety.......ale moze dzisiaj sie wybiore na spacerek....sama nie wiem, jakos perspektywa lazenia po tym blotku ( bo u nas 2 stopnie na plusie) nie brzmi zachecajoco!!!!

ja chyba nigdzie dzisiaj nie pójde bo tragiczna ta pogoda :mad: a Weronika dalej walczy, wali w ta klawiature i piszczy na cały głos a ja padam, zrobiłabym sobie kawe ale jak znam życie jak tylko ją zaleje to mała bedzie marudzić i znowu zimna bede piła ::) poczekam jeszcze troche moze wreszcie padnie mały stwór.
Łoś pojechał do roboty, dostał niespodziewane zlecenie bo on tez jako kierowca czasami pracuje i samochody przywozi do takiego znajomego komisu, dzisiaj do łodzi jechał ,to bedzie dopiero przed 16stą wiec mam spokój z nim przynajmniej. Marudzi mi całymi dniami bo chcemy samochód zmienic i nie umie sie zdecydowac i tylko łazi za mna i gada o tym a ja mam juz dość. Mi juz wszystko jedno byle jeżdziło i dużo nie paliło ::) :p

o burczy, ide ją spacyfikowac ;D

I kolejna nieprzespana nocka, Majciocha budziła się znów gdzieś co godzinę, najpierw z płaczem i nie chciała leżeć tylko siedziec. Potem o 2 dałam jej czopek i było naszczęscie lepiej, bo budziła sie, ale pochwili zasypiała już bez płaczu. Zaglądałam jej do buzi to ma takie spuchnięte te dziąsełka. Teraz zasnęła, też bym się połozyła, ale muszę leciec na pocztę, zostawiam ją z także śpiącym po nocce tatusiem.

Dziewczyny, mam problem - w nocy strasznie się pocę i to juz od dłuższego czasu, taka mokra jak spod prysznica się ybudzam i telepie mnie z zimna. Kurde co to może być. Miałam tak po porodzie, ale teraz? Już to od dwóch gdzies miesięcy mam.

elfiko pisze:
ja mam ciemna karmacje i na pierwszy raz po zimie zawsze biore 5 minut i jest ok

ja tez mam ciemna, wiec moze tez wskocze na 5 min.........ale moze lepiej na mniej jak na pierwszy raz???cos wymysle!!!

a moj los dzisiaj tez jedzie po samochod, kolega nasz kupuje sobie auto i jada po nie do jakiegos Szczucina.....i jestem sama calllyyyy dzien............

reklama
Tusia ja tak miałam jak miałam anemie i potas za niski, jestes przemęczona to od tego masz dreszcze , może Cie łapie jakieś przeziębienie.
Masz jakieś witaminy? powinnas cos brac i musisz odpoczac, to trudne, sam przerabialam ale nasze organizmy szybko sie regeneruja wiec jedno porządne wyspanie i bedzie ok.
uważaj na siebie

Do góry