reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
zgadzam sie z elfiko, to napewno przemeczenie, pogadaj z mezem i jakos ustalcie, zeby sie uskladaly dla ciebie jakies 2 h samotnosci i wtedy sobie odpocznij...........
no i powinnas brac jakies witaminy..............a jak tam z Twoim jedzeniem, mam nadzieje ze sie nie odchudzasz!!!!!!!!
no i powinnas brac jakies witaminy..............a jak tam z Twoim jedzeniem, mam nadzieje ze sie nie odchudzasz!!!!!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
dobra, moze sie nie spale..........heheheheeheh
elfiko
lipcowe mamy ´05
no śpi ale ciezko było : wszystko ja tak interesuje, tyle jest rzeczy do włożenia do pyszczka , jak tu spac?? ;D
dziąsła tez mamy nieżle napuchnięte i sen nocny zakłócaja nam pobudki ale ja sie nie podniecam bo te nasze ząbkowanie już tyle trwa że pewnie jeszcze potrwa hihi
dziąsła tez mamy nieżle napuchnięte i sen nocny zakłócaja nam pobudki ale ja sie nie podniecam bo te nasze ząbkowanie już tyle trwa że pewnie jeszcze potrwa hihi
elfiko
lipcowe mamy ´05
Wczoraj nie gotowałam obiadu bo byłam cały dzień sama z Weroniką i wystarczyły mi kanapki, dzisiaj co prawda łoś bedzie pózno ale trzeba by cos upichcić, ale co?? Macie pomysły?? Nie lubie piątku bo nie mam wtedy pomysłu na obiad
no a do śniegu ciągle i stałe padają cego dołaczył jeszcze wiatr jakiś, kurcze halny chyba bo temperatura spadła i teraz jest - 8
no a do śniegu ciągle i stałe padają cego dołaczył jeszcze wiatr jakiś, kurcze halny chyba bo temperatura spadła i teraz jest - 8
Joaska
Lipcowe mamy '05
kuba jeszcze spi.........ale pewnie lada moment wstanie.............
a ja dzisiaj leniuchuje......nic mi sie nie chce!!!!robie sobie dzisiaj dzien zdrowia psychicznego...........heheheheee tylko nie wiem co na to moj Syn ?? hihi
elficzku, ja dzisiaj robie kotlety z kaszy gryczanej i marchewke na cieplo!!!! do tego moze jeszcze kurczaczka z sosie jogurtowym.........
a ja dzisiaj leniuchuje......nic mi sie nie chce!!!!robie sobie dzisiaj dzien zdrowia psychicznego...........heheheheee tylko nie wiem co na to moj Syn ?? hihi
elficzku, ja dzisiaj robie kotlety z kaszy gryczanej i marchewke na cieplo!!!! do tego moze jeszcze kurczaczka z sosie jogurtowym.........
tusia25
Fanka BB :)
Elfiko u nas to samo zima na całego
Wysłałam teścia na pocztę
Dziewczyny mi lekarka też powiedziała, że to moze byc jakas lekka anemia, ale mnie to dziwiło by, bo ja żrem aż za duzo, ciąglecos mielę. Jedynie jak to mój Marcin mówi, może przez to, że nie jem mięsa. Z witamin biore tylko magnez z witaminą b5 i jakies tam ziołowe na włosy, które ciągle mi wypadają . Dziś tesciowa odbierze mój wynik morfologii to może cos wykarze.
A przez ta pogodę to ni tylko doła łapać, juz mam na nia wkur.wa.
Wysłałam teścia na pocztę
Dziewczyny mi lekarka też powiedziała, że to moze byc jakas lekka anemia, ale mnie to dziwiło by, bo ja żrem aż za duzo, ciąglecos mielę. Jedynie jak to mój Marcin mówi, może przez to, że nie jem mięsa. Z witamin biore tylko magnez z witaminą b5 i jakies tam ziołowe na włosy, które ciągle mi wypadają . Dziś tesciowa odbierze mój wynik morfologii to może cos wykarze.
A przez ta pogodę to ni tylko doła łapać, juz mam na nia wkur.wa.
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Joaska pisze:elficzku, ja dzisiaj robie kotlety z kaszy gryczanej i marchewke na cieplo!!!! do tego moze jeszcze kurczaczka z sosie jogurtowym.........
A ja dzisiaj mam na obiad zaplanowaną stołówkę o 13.00, jak zawsze
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Iwon pisze:Joaska pisze:elficzku, ja dzisiaj robie kotlety z kaszy gryczanej i marchewke na cieplo!!!! do tego moze jeszcze kurczaczka z sosie jogurtowym.........
A ja dzisiaj mam na obiad zaplanowaną stołówkę o 13.00, jak zawsze
i co??? zle takiej.....??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Iwonka jakby co zapraszam do mnie.......