reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
zgadzam sie z elfiko, to napewno przemeczenie, pogadaj z mezem i jakos ustalcie, zeby sie uskladaly dla ciebie jakies 2 h samotnosci i wtedy sobie odpocznij...........

no i powinnas brac jakies witaminy..............a jak tam z Twoim jedzeniem, mam nadzieje ze sie nie odchudzasz!!!!!!!!

Joasiu, ja mam bardzo wrażliwą skórę, a za pierwszym razem idę na 10min i jest ok :) Potem na 13

no śpi ale ciezko było ::) wszystko ja tak interesuje, tyle jest rzeczy do włożenia do pyszczka , jak tu spac?? ;D
dziąsła tez mamy nieżle napuchnięte i sen nocny zakłócaja nam pobudki ale ja sie nie podniecam bo te nasze ząbkowanie już tyle trwa że pewnie jeszcze potrwa hihi

Wczoraj nie gotowałam obiadu bo byłam cały dzień sama z Weroniką i wystarczyły mi kanapki, dzisiaj co prawda łoś bedzie pózno ale trzeba by cos upichcić, ale co?? Macie pomysły?? Nie lubie piątku bo nie mam wtedy pomysłu na obiad

no a do śniegu ciągle i stałe padają cego dołaczył jeszcze wiatr jakiś, kurcze halny chyba bo temperatura spadła i teraz jest - 8 :mad:

kuba jeszcze spi.........ale pewnie lada moment wstanie.............

a ja dzisiaj leniuchuje......nic mi sie nie chce!!!!robie sobie dzisiaj dzien zdrowia psychicznego...........heheheheee tylko nie wiem co na to moj Syn ?? hihi

elficzku, ja dzisiaj robie kotlety z kaszy gryczanej i marchewke na cieplo!!!! do tego moze jeszcze kurczaczka z sosie jogurtowym.........

Elfiko u nas to samo zima na całego :mad:

Wysłałam teścia na pocztę :p

Dziewczyny mi lekarka też powiedziała, że to moze byc jakas lekka anemia, ale mnie to dziwiło by, bo ja żrem aż za duzo, ciąglecos mielę. Jedynie jak to mój Marcin mówi, może przez to, że nie jem mięsa. Z witamin biore tylko magnez z witaminą b5 i jakies tam ziołowe na włosy, które ciągle mi wypadają :mad:. Dziś tesciowa odbierze mój wynik morfologii to może cos wykarze.
A przez ta pogodę to ni tylko doła łapać, juz mam na nia wkur.wa.

Joaska pisze:
elficzku, ja dzisiaj robie kotlety z kaszy gryczanej i marchewke na cieplo!!!! do tego moze jeszcze kurczaczka z sosie jogurtowym.........

:p :p :p :p :p A ja dzisiaj mam na obiad zaplanowaną stołówkę o 13.00, jak zawsze  :p :p :p

reklama
Iwon pisze:
Joaska pisze:

:p :p :p :p :p A ja dzisiaj mam na obiad zaplanowaną stołówkę o 13.00, jak zawsze :p :p :p

i co??? zle takiej.....??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Iwonka
jakby co zapraszam do mnie.......

Do góry