reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
elfiko pisze:
ale mi muli BB  :mad:

ide sobie teraz zerknąc co tam naprodukowałyście wczoraj.
Ja sobie urządziłam wieczór kobiecy wczoraj, zafarbowałam włoski, nałozyłam maseczke a pózniej z karmi kawowym oglądałam film " Tylko mnie kochaj" mmmm lubie czasami taki filmik zobaczyć, taka sie po nim czuje wyluzowana mmmmm
polecam  ;D
i tak trzymaj kochana ;D
cieszę się,że z Weroniczką wszystko ok :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Joaska pisze:
mell tu sie nie ma nad czym zastanawiac, jak Julinka ma z kim zostac a ty czujesz ze potrzebujesz pracy i jestes na to gotowa to .............zreszta sama doskonale wiesz, co robic!!!!
Myślę tak samo,jak Joasia

Joasiu
a i Kubusiowi gratulujemy kolejnego ząbka!!!! ;D

jeśli moje pościki są ostatnio niezbyt gramatycznie składne :p
proszę o wybaczenie..................jestem w stanie małego wyczerpania ;)

a jak otylcia bedzie zwlekać z tymi zębami zbyt długo,
to chyba sekretarkę będę musiała sobie załatwić
do pisania postów na bb ;D

JESTEM GODNA PODZIWU DLA MAM PRACUJĄCYCH,których dzieciaczki ząbkują
nie śpią,jeczą w dzień i takie tam.......................ja się zastanawiam,jak bym dała radę :)

a tu za półtorej miesiąca będę mieć ten problem
mam cichą nadzieję,że już będziemy po ząbkowaniu ::)

hehehe a ja mam duzo dobrego do powiedzenia o Klaudi i taaak pogadalysmy sobie a co  ;D i powiem wam ze ma przemily glos i faktycznie jakbysmy sie znaly sto lat..........Klaudus a znamy sie juz i tak dlugo  :D :D :D
no i ja tez mialam okazje uslyszec Maciusia  :D :D
mam nadzieje ze uda nam sie jeszcze kiedys uslyszec ?!!!!!! no i raz jeszcze dzieki Klaudus bylo mi przemilo  :) :)

i jeszcze tylko Wam napisze ze sklerotyczka ze mnie bo zapomnialam napisac ale to zdjecie MELOMANA Joaskowego mnie powalilo na kolana jest urocze!!!!!!!! urocze i raz jeszcze urocze a Kubus wyglada tak slodko i tak powaznie!!!!!!!

no i MAJUCHNA jest zabojacza po prostu nr 1 :D
a WERONISIA taka delikatna i taka slodziutka no i teeeeeeee oczy!!!!!!!! oj bedzie nie jedno serce zlamane ;)

hanti pisze:
JESTEM GODNA PODZIWU DLA MAM PRACUJĄCYCH,których dzieciaczki ząbkują
nie śpią,jeczą w dzień i takie tam.......................ja się zastanawiam,jak bym dała radę :)

a tu za półtorej miesiąca będę mieć ten problem
mam cichą nadzieję,że już będziemy po ząbkowaniu ::)

Hanti, kochana, ja przez te właśnie ząbkowania stwierdzilam że dłużej nie dam rady i wracam do pracy ;)

reklama
i jeszcze KORNELEK jak taki maly skrzat wyglada nictylko go cmokac
i NATAN tak powaznie juz pozuje...z bratem beda na wojarze razem mamie zmykac ;)
i KUBUS Z NINA no no wczesnie zaczynaja randkowanie :D
i OTKA na bezludnej wyspie ::) switnie wyglada az jej zazdroszcze
i JULECZKA ktora dzielnie trenuje
i nasz ADASKO mam nadzieje ze oczka znow na radosne?!
i TYMCIUS z irokezem to doriero bedzie jak zacznie takia fryzurka na codzien nosic :)
no i MACIEJKA Gazelaczka najgrzeczniejszy maluszek ...taaaak z taka minka to na pewno najgrzeczniejszy :)

Do góry