reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Kubuś meloman urzekający :)

Natanek śliczny jak cukierek, a w czerwonym mu zdecydowanie do twarzy :)

Majeczka na nocniku przeurocza ;) :) :) :)

Weroniczka z dnia na dzień ładniejsza i do taty coraz bardziej podobna :)

reklama
Hej slodziaki! Zagladam na chwilkę z pracy. Musze sie przyznać, że od poniedzialku nie mialam czasu zajrzeć do Was, buuuu Ale co tam - generalnie jest OK. Ciesze sie, że wróciłam do pracy :) Buziaki dla wszystkich i mam nadzieje ze uda mi sie częściej zaglądać ;) ;D

e_mama pisze:
Muszę kupić wałek taki dmuchany do ćwiczeń w domu. Któraś z Was go polecała, chyba Melll i z tego co pamiętam to gazelaczek też takiego używała.

Kochana, walec jest suuuper! Polecam. Ja kupilam nasz na Allegro i zaplacilam ok. 25-30 zl.

a ja na Noworodku obkupilam znowu Milenke  8)
Karol o jednej paczce z ciuchami wie a o drugiej nie  8) 8) ::)
i tak o tej jednej jak sie dowiedzial to powiedzial ze nie bede nic jadla przez miesiac  ;D
i ze neta mi wyłaczy

w sumie chyba mnie powaliło bo to chyba juz 4 zakup w tym miesiacu dla młodej  :laugh: a sobie jak zwykle nic
ale wazne ze moja ksiezniczka bedzie blyszczec  :D
pokupowalam jej juz ciuszki na 80-86 bo ona juz z 74 wyrasta
a z body 74 juz wyrosla  ::)

ale one rosną nie??? te nasze dzieci jak na drożdzach ;)

Lilus pochwal sie zakupami, co tam kupiłas?
Iwon a właśnie tak patrzyłam i się zastanawiałam czy ci powiedziec o tym łóżeczku :p

reklama
Do góry