reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

mell tu sie nie ma nad czym zastanawiac, jak Julinka ma z kim zostac a ty czujesz ze potrzebujesz pracy i jestes na to gotowa to .............zreszta sama doskonale wiesz, co robic!!!!

reklama
Joaska pisze:
mell tu sie nie ma nad czym zastanawiac, jak Julinka ma z kim zostac a ty czujesz ze potrzebujesz pracy i jestes na to gotowa to .............zreszta sama doskonale wiesz, co robic!!!!

czy będzie miała z kim zostać to zobaczymy, zapytam moją mamę ???

a naprawde ta praca by mi się przydała, no i finansowo były by lżej

Cześć babeczki!

Mell, tak jak mówią dziewczyny, jeśli masz z malutką co zrobić i czujesz, że chcesz pracować to pracuj ;D :)

witam kochane
coś mnie głowa boli bryyyy jak ja tego nie lubię, a może nadchodzi pseudo @ i może t o od tego ;P
a ja dziś byłam na mieście w urzędzie miałam się podpiasać 20 lutego i zrobiłam to dopiero dziś ;) no i jeszcze zusy zapłacić i coś tam jeszcze i zakupy porobić nie było mnie z półtorej godzinki no i kochanym garbusikiem sobie w końcu pojeździłam :D bo stał zdechnięty ale już jest wyleczony :)

ok zmykam kochaniutkie bo tymii coś kasła w łóżeczku :)

:-*

A ja dzisiaj gadałam z Manią :D :D :D
Ale superowo było, słyszałam Gabcię i Tymka :)Tymuś w mamie zakochany, bo ciągle tylko "Mama, mama" wołał, a z Gabci to mała gaduła rośnie, bo też ciągle coś nam do rozmowy wtrącała :) :)
A Mania baaardzo milutka. Wydawało mi się, że znamy się sto lat :)

a ja się kładę kości rozprostować tymi zasnął ::) pewno niedługo pośpi i ciekawe o której później pójdzie spać ale już nie dałam rady chociaz tą godzinkę go przetrzy,ać tak marudał strasznie, a mnie boli kręgosłup i bańka mi wysiada przed chwilunią kawki sięnapiłam i jakoś nic :(

a zazdroszcze wam tych pogaduszek :(

reklama
Rzeczywiście pusto tu dziś.
A moja maruda zamiast troszkę pospać to się zbuntowała i szaleje. Jedyny plus to po kąpanku zaśnie od razu.

Do góry