reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

czesc babeczki :)

u nas ciezka noc......Kuba byl juz na nogach kolo 6.....wiec teraz juz spi :) usnala sam, wyszlam tylko zrobic sobie sniadanie, patrze a te juz slodko lula!!!!

a ja zaraz po kaweczke mmmmm

swieci sliczne sloneczko, ale -10 na zewnatrz...brrrr, moze za chwileczke sie ociepli :)

aga hheheh, bidulko.....ja tez dzisiaj sprzatanie, ale gosci mam dopiero jutro :)

reklama
Joaska pisze:
czesc babeczki :)

u nas ciezka noc......Kuba byl juz na nogach kolo 6.....wiec teraz juz spi :) usnala sam, wyszlam tylko zrobic sobie sniadanie, patrze a te juz slodko lula!!!!
heheh widze że nie tylko krzysiek od rana szaleje (wstał o 5:30) moze nasze dzieci tez wiosny nie mogą sie doczekac?

Popijam sobie wlasnie Stronga zeby sie nie  stresowac :).No ladnie poczatek dnia a ja za piwko lapie :laugh:.Ale co tam raz nie zawsze.. ;D
Wasze zdrowko baburki( i dzieciatek tez) :)

Agnieszka R pisze:
Popijam sobie wlasnie Stronga zeby sie nie stresowac :).No ladnie poczatek dnia a ja za piwko lapie :laugh:.Ale co tam raz nie zawsze.. ;D
Wasze zdrowko baburki( i dzieciatek tez) :)

no no aga, po takim dopalaczu to napewno mieszkanko bedzie wysprzatane na blysk!!!!!!

hihi,ale moze z lepszym nastrojem je ogarne :).A pozniej jeszcze jedno sobie walne ab byc mila dla tesciowej ;D!

dzień dobry kochane
ja dzisiaj spóżniona bo wstałam dopiero po 9tej ;D

Joasiu,Kate godzina 5.30-6.00 to normalne pory wstawania mojego dziecka, codziennie o tej porze dzień zaczynamy. Tylko dzisiaj po mleczku jakoś tak ja wzieło na przytulanie i zasnęła obok mnie jeszcze na 1,5 godzinki ale to sie prawde nigdy nie zdarza.
Noc nawet nawet, pobudka na smoczek o 2.30 i potem o 5.00 wiec sie wyspałam,
dzisiaj mamy o 15stej wizyte u ortopedy, zobaczymy co tam z bioderkami. Popytam o te wstawanie Weroniki i o tą niechęć do leżenia na brzuchu.

reklama
My tez zaraz musimy po deserki i socki i na małe zakupki do hipermarketu jakiegos skoczyć i w zwiazku z tym też musiałabym sie do ładu doprowadzić a mi sie nie chce łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Do góry