reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
hello!

nocka do bani.............aż mam jakieś takie płynności własnego ciała
to chyba ze zmęczenia :p

ide po kawę,bo cosik musi mnie rozruszać

a z tego wszystkiego śniło mi się,że jestem w nieustraszonych z Otylcią
i musiałam wyjść na dach widny,co wisiała w powietrzu na linach
z Otylią na rękach.................brrrrrrrrrrrrr
dobrze,że mama mnie telefonem obudziła,bo ja mam lęk wysokości
a ta winda miała za chwilę zlecieć...........................KOSZMAR

tofinek pisze:
Mell a te krostki, to takie żóltawe, plaskie? to mi wyglada na ciemieniuszkę....

ja już sama nie wiem dziś jakby ich było więcej, ma je głównie z tyłu głowy, niewiem co to ??? gdzie indziej ich nie ma, a może to przez Cebioo - Julia dostaje zwiększoną dawkę by zakwasić mocz

Melll pisze:
tofinek pisze:
Mell a te krostki, to takie żóltawe, plaskie? to mi wyglada na ciemieniuszkę....

ja już sama nie wiem dziś jakby ich było więcej, ma je głównie z tyłu głowy, niewiem co to ??? gdzie indziej ich nie ma, a może to przez Cebioo - Julia dostaje zwiększoną dawkę by zakwasić mocz

z tego co wiem, to nadmiar wit. C moze sie pokazac jako wysypka....ale nie jestem pewna na 100 %.....

Joasia super zdjęcie

elficzek fajna fryzurka ,

ciekawe kiedy ja coś ze sobą zrobie bo wyglądam okropnie ::)

Joaska pisze:
Melll pisze:
Joasia super zdjęcie

dziex  :-* :-* :-*

a ja postanowilam dzis wybrac sie na solareczke.........i moze wloski sobie zrobie, moze dzieki temu szybciej wiosna przyjdzie???

ja też od tego tygodnia zaczynam wizyty w solarium, moja skora potrzebuje słońca, a że sztuczne to trudno, skoro lata ma nie być :p

Melll pisze:
Joaska pisze:
Melll pisze:
Joasia super zdjęcie

dziex :-* :-* :-*

a ja postanowilam dzis wybrac sie na solareczke.........i moze wloski sobie zrobie, moze dzieki temu szybciej wiosna przyjdzie???

ja też od tego tygodnia zaczynam wizyty w solarium, moja skora potrzebuje słońca, a że sztuczne to trudno, skoro lata ma nie być :p

no wlasnie ja tez slyszalam ze ma byc takie sobie lato......a drugim razem slyszalam, ze ma byc upalne.....ehhhhh
mam nadzieje, ze bedzie chociaz troche ladnie, mam zamiar wybrac sie na jakies opalanko nad baltyk :)

reklama
Do góry