reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Edytko........moge tylkonapisac, ze bardzo mozno Cie skiskam!!!!!!

oki zmykam babeczki bo Kuba sie obudzil i idziemy cycac!!!!!!

dobranoc kochane!!!!!!do juterka...........

reklama
e_mama pisze:
ale mi się przykro zrobiło :(

dzwoniłam do mojego starszego brata z życzeniami, bo ma dziś urodziny i rozmawiał ze mną jak z d_pą w nocy !:(:(:(
a na koniec zaczął sobie robić żarty z Julki i to mnie już wkurzyło :( zakończyłam tą rozmowę i się poryczałam !:(

KUR@#%&A nie dość, że mnie olał ostatnio, to jeszcze się nabija z mojego dziecka !
I pomysleć, że to mój ukochany braciszek, za którego dałabym się pociąć !

boshhhhhhhhhhh czemu On mi to zrobił :(:(:(

Bo to los i czego sie po takim spodziewac?? olej go sikiem prostym Edytko, jeszcze dostanie kopa od zycia za to dzisiejsze zachowanie, a Julki wam pewnie zazdroszcza i dlatego tak mowia bo ona taka sliczna ze kazdy by chccial takiego dzidziolka w domu miec!

boshhhhhhh i pomyslec ze faceci to niby do ludzi tez sie zaliczaja,
bezduszne stwory bez wyobrazni boshhhhhhh :mad: :mad: :mad:

ja nie wiem czy On pijany był czy co????
Ja jestem matką chrzestną jego syna i nigdy ale to nigdy złego słowa nie powiedziałam na małego.

A On.......... ech
nawet pisać nie będę bo nie chcę się nakręcać na noc.........

smutno mi, idę spać...........

do jutra kobiałki !

to ja sie tez odmeldowywuje juz ;D
spokojnej nocki kochane i dla siebie tez zycze bo cosik znowu szalejemy troszke ::)
pa!

jestem jeszcze na momencik byłam sobie przynieść wodę bo podle się czuję...............

o widzę że kilka wiadomości się pojawiło i muszę nadrabiać :)

Edytko wybacz ale ja jestem z reguły wścibska
poprostu ciekawi mnie co mogł mowic [wysmiewac sie] na temat Julci???bo mi do głowy by nie przyszlo smiac sie z dziecka :(

napisz jutro najwyzej

eee Łośki to łośki
ja juz doszlam do wniosku ze musze zgrywac tę dobrą by było dobrze
jak jestem miła jest ok
w sumie nie moge nic powiedziec co łośka mogłoby obruszyc bo zaraz mam kontr atak a to nie jest miłe wiec jak mi cos nie pasi to juz mowie innym tonem-zazwyczaj od razu było ostro

choc to wymagało wielu rozmow na kanapie,kazdy przedstawiał swoje racje i w sumie do niczego nie doszlismy oprocz....bycia miłym
i jakos sie 'przestawiłam' przestałam wiele chciec i atmosfera sie jakos wyczysciła,a jak juz cos chce to prosze....taaaa inaczej nie da rady
w koncu jak mamy przezyc 50lat lub wiecej to jakos to musi byc :D

Elfiko twoj mąż przypomina mi byłego męża mojej kolezanki.........tak tak byłego niestety...
tez taki mega łoś ze nie wytrzymala kobitka
wszystko robila dla niego a on nic-jakby nie obecny

ogolnie nigdzie jej nie zabieral,wstawal rano szedl do pracy,wracal to komp az szedl spac
sexu nie chcial ;D
no i ile mozna z takim
ino dom,praca,i kosciol w niedziele
zero restauracji,pizzy do domu,wspolnej kąpieli,rozmów,pieszczot i innych takich ::)
ja tez bym na jej miejscu poszukala innego
szkoda tylko mi ich coreczki w tym wszystkim

Wpadam na momencik :)

Elfiko, Kredeczko, Joasiu, dzięki za miłe słowa o Korniszonku i za troskę ;) Najzabawniejsze jest to, że...łóżeczko jest już obniżone, i to od dobrych dwóch miesięcy :-[ :-[ :-[

Kornel zaczął się tak gimnastykowac jakieś kilka dni temu i wczoraj właśnie doszliśmy z Mariuszem do wniosku, że łóżeczko nadal jest za wysoko i boimy się, by nie wypadł. Obniżone jest już na maxa, więc Mariusz ma wywiercić dodatkowe otwory :)

reklama
Ja sie biore wlasnie do roboty ;D.Tesciowadzis na inspekcje przyjezdza ;D.Wlasciwie to rodzinka meza 11 osob na kawke i ciasteczko wleci bo Natan ma dzis imieninki.Rety ile mam dzis do zrobienia ::) :p,a niechce mi sie wcaleeeeeeeeeeeeeee.Musze sie przylozy bo tesciowa w najmniejzy kat zajzy ;) ;D.

Do góry