reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kate332 pisze:
Joaska pisze:
czesc babeczki :)

u nas ciezka noc......Kuba byl juz na nogach kolo 6.....wiec teraz juz spi :) usnala sam, wyszlam tylko zrobic sobie sniadanie, patrze a te juz slodko lula!!!!
heheh widze że nie tylko krzysiek od rana szaleje (wstał o 5:30) moze nasze dzieci tez wiosny nie mogą sie doczekac?

u nas dokładnie ta sama godzina pobódki.......chyba się dzieciaczki zmówiły ;)

reklama
Melll pisze:
Joaska pisze:
Melll pisze:
Joasia super zdjęcie

dziex  :-* :-* :-*

a ja postanowilam dzis wybrac sie na solareczke.........i moze wloski sobie zrobie, moze dzieki temu szybciej wiosna przyjdzie???

ja też od tego tygodnia zaczynam wizyty w solarium, moja skora potrzebuje słońca, a że sztuczne to trudno, skoro lata ma nie być  :p

a ja mam jeszcze karnecik,którego nie wykorzystałam do końca...............chyba też się skuszę ;D

Melll pisze:
Agnieszka R pisze:
hihi,ale moze z lepszym nastrojem je ogarne  :).A pozniej jeszcze jedno sobie walne ab byc mila dla tesciowej ;D!

Aga teściowej się nie daj  ;)

Właśnie Agnieszko bądź dzielna,jakl sobie pomyślę o teściowej.to mi ciary po plecach.......................................
szkoda pisać :laugh:

Elfiko cóż za wiosenna odmiana w avatorku ::) ;D

A co do Weroniki w kojcu,to tak myślałam,że pewnie super się bawi,tylko na tym zdjątku
tak ja chwyciłaś,że cała była za siateczką
ale wiedząc,że z Ciebie Kochana mamusia,
wiem,że dziecku krzywdy nie zrobisz ;D ;) :laugh: :D

Tusiu wózio bajerancki ::)
juz wczoraj miałam to napisać,ale mnie łosik podsiadł przed kompem
fajowsko Majeczka w nim wygląda ;D :) :angel: :-*

u nas dziś znowu ŚNIEG padał..................mam go dość

no i znowu sama do siebie piszę :mad: :( :-[

ogarniam chalupine :)

za oknem takie ladne sloneczko, ale zimno, a Kuba cos kaszlal rano, wiec chyba sie wstrzymam z wyjsciem.......jeszcze nie wiem :)

reklama
dziewczyny a myślicie że te krostki to nic groźnego ???

jutro będe z wynikami małej u lekarza to spytam, najwyżej każe mi z nią przyjechać

Do góry