reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no ewelinko jak miło że spacerek we 3 i dzionek udany aż się człowiekowi :) na twarzy pojawia :D no i gratulacje dla weronki !!!!

kochane a co do krzesełka to mielismy coś takiego http://www.swiatdziecka.pl/shop.html?prod=369 pochrzenicy, ale pozbyliśmy się go bo jest niebardzo wygodne, za wysoko ma ten blat i pasek ma tyl;ko w pasie a nie takie szeleczki od ramionek a ja jestem na to uczulonam a mamy w domu krzesełko coś jak kubul asi ma no i jakoś narazie sięnim dzielimy, bardzo praktyczne takie krzesełka te drewniane, bo można szelki przymocować, i jak maluch jest starszy to może przy nim zajadać i bawić się!!!

ale maluszki śliczne w ggaleri :)
kubiszonek taki cały odmieniony przez grzyweczkę :)
kubuś ani to taki mały chłopczyk
no i iwonica w końcu pokazała nam kornelka !! jaki on już duży a jak dużo potrafi no no !!!! :)
i przy okazji zobaczyliśmy naszą pannicę ninke jaka duża :D (a własnie co tam u sylwi ??? )

a ja tak wdepłam ponadrabia i się kładę bo (mam za kare :( ) zjadłam spagetti wieczorem buuuu a miałam nie jeść i nawet głodna nie byłam ale jakośtak bryyyy świniak ze mnie :mad: a teraz zdycham, byle tymi nie zdychał, bo trochę za dużo ziół synęłam !

reklama
wiecie co :-[ może mnie trochę za to znienawidzicie.............................ale jakoś tak czy się nie boicie (iwonka) że maluszki chwila moment i m,yk na nóżki i wypadnąz łóżeczka ??? jak mają tak wysoko, sorki dziewczyny, ale to tylko tak z obaw o nasze maleństwa, a może ja po prostu przewrażliwiona jestem ??? nie gniewajcie się :-*

a i jeszcze co to wydaje mi się iwon że korniczek raczej tata ale z mamy też cosik ma :D

Kredzia raz spaghetti zjedzone to nie zbrodnia, masz rozgrzeszenie bo Twojego losia nie ma to pewnie z tesknoty pojadasz.

Iwonka ale Korniszonek duzy!!!! A jaki przystojniak sie z niego zrobil hoho
jutro pokaze weronice ;D

No i kochana obnizaj te lozeczko bo maluszek rzeczywiscie wypadnie, taki juz spryciarz z niego!

no tak elficzko tyle że od dziś miałam znowu przestaćzajadaćwieczorkami a to spagetti bardziej zrobiłam ze względu na mame i siostre ;) no i przy okazji musiałam posmakować hehe a zwis jużpo kolana prawie ;)

Kredzia no atmosfera u mnie w domu pozostawia wiele do zyczenia ale ja juz w tej sprawie chyba zrobilam wszystko co sie dalo, najgorzej jak tylko jednej osobie zalezy , wtedy sie cudu nie dokona niestety  :-[

elfiko pisze:
Kredzia no atmosfera u mnie w domu pozostawia wiele do zyczenia ale ja juz w tej sprawie chyba zrobilam wszystko co sie dalo, najgorzej jak tylko jednej osobie zalezy , wtedy sie cudu nie dokona niestety :-[

buuuuu co z tego grzeska za łosisko no ty się kochana tak starasz i tyle robisz a ten nie docenia przez kolano go !!!! może na wiosne mu przejdzie :) :-*

a mi naprawdę wszystko siedzi pod gardłem idę zębiska wyszorujęmoze przejdzie............

no jestem babeczki ale zaraz zmykam spac hihi

iwonka faktycznie opuszczaj lozeczko, bo Kornelek w takim tempie daje do przodu ze sie nawet nie obejzysz i wstanie.....

a Kubiszon juz pieknie siedzi....umie z raczkowania ladnie usiasc i juz nawet z lezenia na plecach sie podnosi, wstaje wspinajac sie na wszystko.....a zaczynal ode mnie wiec elfiku....raczkowanie powinno sie pojawic lada dzien!!!

no i elfiku sliczna fryzurka....taka kobieca. boze kiedy ja sie wybiore do jakiegos fryzjera??????

ale mi się przykro zrobiło :(

dzwoniłam do mojego starszego brata z życzeniami, bo ma dziś urodziny i rozmawiał ze mną jak z d_pą w nocy !:(:(:(
a na koniec zaczął sobie robić żarty z Julki i to mnie już wkurzyło :( zakończyłam tą rozmowę i się poryczałam !:(

KUR@#%&A nie dość, że mnie olał ostatnio, to jeszcze się nabija z mojego dziecka !
I pomysleć, że to mój ukochany braciszek, za którego dałabym się pociąć !

boshhhhhhhhhhh czemu On mi to zrobił :(:(:(

reklama
taaa ja zaraz do wannny tez pedze
dzieki Joasiu za komplement, Ty masz super wlosy wiec po co cos zmieniac
aprppo losia to mu dzisiaj powiedzialam ze jak tak dalej miedzy nami bedzie to sobie kochanka znajde  :p

Do góry