reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hi!
Już po USG, trochę trwało, zanim się odezwałam, ale musieliśmy objechać całą rodzinkę ;)
Badania nas ucieszyły, bo najważniejsze, że dzidzia zdrowa:) No i widzieliśmy "ptaszka":)
Tak więc dziewczyny, kolejny chłopczyk na tej stronce! bardzo się cieszymy, tatuś chodzi dumnie z główką do góry, a ja już rozglądam się za "boykowymi" ciuszkami.
Teraz intensywnie szukamy imienia. Na razie "najsilniejszy" zestaw to: Mateusz, Konrad, Hubert, Kornel. Zbieramy wciąż pomysły, więc wypowiedzcie się dziewczyny!
pozdrawiam gorąco

PS. napiszcie mi skąd bierzecie takie fajne wstawki na dole, bo w opcjach u góry nie mogę tego znaleźć i moje wpisy są dosyć bezbarwne:(

Dziewczynki jestem.Z dzidzia jest wszystko ok.Ja odpoczywam bo sie przewrocilam i ponaciagalam,wszystko mnie boli a szczegolnie wiezadla trzymajace brzuszek.Na dluzej wlece w poniedzialek.Niemartwcie sie...Przepraszam,ze nie napisalam wczesnniej.Pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie!Asiloku moje gratulacje!!!!!
tak na wszelki wypadek podaje moj adres agness82@idea.net.pl

No cześć Aguś! Super, że wszystko w porządku, bo strasznie się tu martwiłyśmy. No to w takim razie wypoczywaj i nie nadweręzaj się!!!
A ja już drugi dzień nic nie mówię :( Normalnie całkowicie straciłam głos. Tak mnie to wkurza, bo jak chce coś od Łukasza to muszę iść do niego i go klepnąć, żeby mnie usłyszał. Śmieje się ze mnie, że mamy ciche dni :D ALe tak naprawdę to jest kochany. Nic mi nie pozwala robić, tylko w łóżku leżeć. Wszystko mam podane do łóżka. Właśnie poszedł do kościola, no to ja szybciutko do komputerka, coby do was coś napisać :) Zakazał mi wchodzić do kuchni, żeby nie patrzeć na stertę naczyć w zlewie :D Tak sobie myślałam, że jak pójdzie do kościoła to ja szybciutko polece do kuchni je umyć, ale jak wyszedł, to wrócił się i powiedział: "Żebyś mi przypadkiem nie myła tych naczyń!!" :D Ale ten mój Kiciak mnie dobrze zna :D

Gazelaczku! Co do rewolucji w mieszkaniu, to u nas będzie tak samo jak u was :) Jak narazie to Dzidzia będzie u nas w sypialni, a jak podrośnie, to my będziemy musieli się z naszą sypialnią przenieść do dużego pokoju, żeby tu zrobić pokoić dla dzieci (bo nie mamy zamiaru poprzestać na Kajtusiu :)

:-* Kochana Agusio jak dobrze, ze wszystko dobrze, bo my tu okropnie sie o ciebie martwilysmy. Ja to juz nawet jak tu wchodzilam i widzac, ze cie tu wciaz nie ma tracilam chec do jakiegokolwiek pisania. Dziewczynki uwazajcie wszystkie na siebie. Najlepiej puki ten snieg i slisko wychodzcie tylko z kims pod pacha.
Iwon jezeli chodzi ci o suwaczki to wejdz na https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,239.0.html i tutaj masz jak sie robi.

Czesc Drogie Kolezanki :) Ja dzis zwiedziłam kolejne dwa szpitale. Jutro niestety do pracy :( bbuuuu
Ciesze sie Aga, że juz jestes.

Cześć Babeczki
Wróciłam właśnie od Tesciów z Mazur i próbuje Was nadrobić - nie jest łatwo bo nie zaglądałam od czwartku a Wy tu szalejecie.
Asiołku - gratuluje córy - dobrze ze się laseczki ujawiniają powoli:)) Bo tak to tylko faceci:)
My bylismy na USG 3D w czwartek - niesamowite wrażenie - zdjecie mamy trszke niewyraxne ale filmik jest rewelacja - ogladam go cały czas hi hi hi i sie nacieszyć nie mogę:) Lekarz potwierdził chłopczyka wiec jest Mateuszek i tyle.
Aga - uwazaj na siebie i odpoczywac a jak sie potłukłaś to może jakies okłady Ci pomogą.
Klaudia ja miałam tak samo z ząbkami dwa tygodnie temu - bolał potwornie a okazał sie zdrowy - jesli boli Cie w nocy albo z samego rana to podobno od pozycji "horyzontalnej" zmienai sie ukrwienie i zbieraja sie w ząbkach gazy które uciskają na nerwy - tak mi dentysta wytłumaczył- poradził żeby głowę na wyzszej podusi trzymać - anjlepiej spac na wpół siedząco - mądrala co:)))
Wracam do czytania kilka stron wczesniej:))

Witam po weekendzie - imprezka dla meza sie udala, ale roboty bylo co nie miara.

Asiołku gratulacje Majki.
Aga trzymaj sie zdrowo.
Nianiu nie napisałaś jak nowa fryzura (chyba, że gdzieś przeoczyłam).

Ja dla dzidzi tez jeszcze nic nie mam - zamierzam dopiero sklepy szturmowac kolo maja.... czyli jeszcze mam czas :laugh:
do zobaczenia w tygodniu.

reklama
Do góry