reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Heja :-) dzień dobry o poranku :-) dziekuję za gratulacje :-) cieszę sie że to dziewczynka ale juz przyzwyczaiłam sie że to chłopiec... i buzie rozdziawilam jak lekarz powiedział.... no ale znajac życie jeszcze wszystko może się okazać :-) najlepiej bedzie widac podobno na tym usg koło 24 t.c. ale przez to, że myślałam, że to może być chłopiec obie wersje ucieszyłyby mnie tak samo... najważniejsze że dzidzia sie zdrowo rozwija...
Niestety musze brać żelazo :-( ale niedokrwistość bardzo malutka wiec jest ok :-)

I już zaczynam mieć bzika dziewczynkowego... ubranka, kolorki... itd. ihihihihihi :-) rzeczywiście wieksze pole do popisu ma się gdy ma sie urodzić dziewczynka ihihihi :-)

Martwi mnie nieobecność Agi...

reklama
Dzień doberek kobitki ...jak widze samopoczucie nie najgorsze u was i bardzo fajnie :)ja spędzam ostatnie dni przy kompie ...jeszcze tylko 3 dni i położą mnie w szpitalu...

Ja tez sie martwie o Age. Moze gdzies wyjechali? - ale mogla nam napisac.
Dzisiaj mam nie chumorzasty dzien. Wkurzaja mnie wszyscy domowicy.
Nie moge sie doczekac kiedy ja bede miala USG kolejne, ciagle o tym mysle. Strasznie tesknie za widokiem mojego szkraba.

Asia! Gratulacje Majeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to zaczyna się wyrównywać ilość chłopczyków i dziewczynek :)
Ja mam maila do Agi i wlasnie do niej napisalam, żeby się do nas odezwala :)
Ja już dzisiaj się trszkę lepiej czuje, oprócz tego, że zaniemówilam. Normalnie całkiem straciłam głos. Byłam wczoraj u lekarza z tym moim gardłem i katarem i okazało się, że mam zapalenie krtani (to chyba choroba zawodowa, bo jestem nauczycielką). Dała mi niestety antybiotyk - ale tylko Bioparox - pisze na nim, że można brać w ciąży, bo nie przenika do krwi, więc się jakoś strasznie nie martwię.

Witam juz po południu... amm chwilke przewy w sprzataniu więc zaglądam do Was, po 14 przyjeżdżają goście - rodzinka na parę dni więc pewnie nie będę mieć czasu do was zaglądać...
wczoraj cay dzień u lekarzy siedziałam z tymi moimi dorgami oddechowymi, ale natybiotyk wygnał paskudztwo z płuc, za to prawdopodobnie mam jakąs postać astmy, lekarz stwierdział że nie jest to astma pełnoobjawowa, cokolwiek to oznacza, ale leki dostałam na astmę teraz, to juz 6!!! lekarz u którego byłam, ale wiekzość jest zgodna wracaja mi dolegliwości z dzieciństwa - astma oskrzelowa...
ale dosc o tym, wczoraj próbowalismy słuchac serduszka dzidzi przez stetoskop ale nie moglismy nic złapać ;(

A wiecie co z tym moim zębem? Bolał mnie wczoraj pół nocy i cały dzień więc poszłam do zębologa, a ona na to, że nic tam nie widzi. Rozwierciła go i okazało się, że zdrowy :( Wsadziła mi lekarstwo i kazała przyjść za tydzień. Ale najważniejsze, że przestał mnie boleć, więc ja już nic nie rozumiem :)

Najgorsze jest to, że przed ciążą byłam okazem zdrowia, wogóle nie chorowałam, a teraz coś chyba mój organizm nie może sobie ze wszystkim poradzić naraz. No ale dobrze, że to wszystko się teraz przydażyło, a nie w pierwszych miesiącach.

Elfiko! Płukaj to gardziołko jak najczęściej!!!!!!!!

reklama
Asiołku, gratuluję !!!
wczoraj byłam w sklepie dla dzici chyba z godzine tam siedziałam, patrzyłam na te wszystkie śliczności :), tylko dlaczego to musi tyle kosztować... :mad:

Do góry