reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Klaudio ja tez mam zapisany ten Bioparox ;)
Mam nadzieje ze u Agi wszystko dobrze bo zawsze pisala jak gdzies wyjezdzala......... :(
A ja dzisiaj poklocilam sie z Karolem :mad: Tak mnie wkurzyl ze nie rozmawiamy ze soba.Mam dosc czasami jego zachowania.Zamiast pomoc mi cos w sprzataniu to on sobie kolegow zaprosil :mad: oczywiscie nie przyszli,ale on do nich poszedl.Nawet sie ciesze bo naprawde nie mam ochoty z nim gadac ,jestem wsciekla jak diabli :mad: :mad: :mad:

Lilka ja tez sie z moim mezem dzisiaj poklocilam i tez sie do niego nie odzywam i tez poszlo o sprzatanie .
Nie warto sie przez nich denerwowac i tyle.
Ok uciekam zeby mnie przy komputerku nie przylapal, bo by bylo jeszcze gorzej hihihi

pusto tu a ja nie mam z kim pogadac.......... :(

Asiolku mam pomysl!! Mam przeczucie ze bedziemy mieli chlopczyka wiec do najwspanialszej listy swiata wpisz CHLOPCZYK ;D a imie??? Mnie ostatnio strasznie spodobal sie Olaf,a Karolowi Marcel ;D Dalej mamy Doriana i Adriana. Wiec wpisz Olafek, w koncu u nas jest juz tak ze jak mi sie spodoba jakies imie to Karolowi nie a potem mu sie podoba ;D kwestia przyzwyczajenia a imie zawsze mozna zmienic.

No wiec jestem ciekawa czy dobrze przeczuwam......ostatnio coraz silniejsze mam to przeczucie :D a usg za moze 2 tygodnie.

Czesc dziewczynki:-)
Jak sie macie dziś? Jaka tu pustka. Teraz to i ja sie martwie o age. To dziwne, że przez tyle czasu nie daje znaku życia :mad:

Ja dla odmiany miałam bardzo fajny dzień. Podrózowalismy po sklepach z mebelkami dla naszego synka :-) I wreszcie znalazłam to czego szukam. Szafe i komode. Michał powiedział, że kupimy. Takie coś posłuży nam napewno wiele lat bo to takie porzadne meble. I inna firma niz drewex, nazywa sie PIETRUS. Ale łózeczko bedzie drewex Kuba II - sosna. A do tego kupimy szafe i komode z pietrusa tez w sośnie. I bedzie ok. Spróbuje Wam załaczyć zdjecia.

pietrus1m2ja.jpg

Nie chce mi się strona otworzyc i nie moge wkleić.

Aha i najważniejsze dzis byłam wreszcie w szpitalu który stawiam na pierwszym miejscu czyli na Inflanckiej.
I ...........bardzo bardzo mi sie podobało! Mimo, że to nie ten najbardziej popularny i reklmowany szpital. Mnie naprawde sie bardzo podobało. Cicho i kameralnie, tak jak ja lubie. Trzy sale przygotowujace do porodów rodzinnych, niesamowity spokój - mimo ze trzy babki tam w tym czasie rodziły. Tak po prostu normalnie i domowo :-)
Jest tylko jeden problem - prawdopodobnie w lipcu jest tam remont łaaaaaaaaaaaaa
musze szukac innego :(

reklama
Nianiu - fajny pokoik. Super ze mozecie juz urzadzac miejsce dla maluszka. Ja postanowilam rewolucji nie robic - po prostu kupimy lozeczko, a gdy za jakis czas maluszek pozbedzie sie nas z pokoju [a przede wszystkim naszego mega-lozka], wtedy urządzimy pokoj dzieciecy. Juz z biureczkiem i normalnym lozkiem.

No, ale zeby jakos zuzyc energie tworcza, ktorej sie tu na forum nabawilam ;D, caly weekend jezdzimy z mezem i szukamy roznych innych rzeczy do mieszkania. Jakos od kilku lat nie mozemy sie zebrac z wykonczeniem mieszkania. I wlasnie wczoraj postanowilam to nadrobic. No i teraz mam bieganie :D Ale strasznie sie ciesze. Nawet firanki powymieniam, hi hi

Do góry