reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
WITAM babeczki :laugh:
JoasiuMASZ PIĘKNE ZDJĘCIE, w ogóle to Ty jestę ladna kobialka :D
Mell a te krostki, to takie żóltawe, plaskie? to mi wyglada na ciemieniuszkę....
a ja Tosiulkowi kupilam takie krzeselko:
http://www.allegro.pl/item88689527_nowe_krzeselko_do_karmienia_chicco_happy_snack_gw.html
sprzedalam na allegro lezaczek Fisher Price (kupiony za 189,sprzedalam za 160 :laugh:) kombinezon, i chybiony prezent mikolajkowy-golarkę Philips i się uzbieraly pieniążki, bardzo się cieszę...

Tusia Wasz wózek bardzo mi się podoba, to mi uświadomilo jak te nasze dzidziolki rosną... takie duze juz się wydają w tych spacerówkach ::)
a w ogóle to moja szefowa zostanie babcią bliźniaków i jej synowa ma termin na ten sam dzień co ja mialam-29 lipca, nieźle... tak sobie czasami myślę jaki hardcore ją czeka i po cichu jej wspolczuję :p ::)
widzę ze gazelaczek to się w pracy zaklimatyzowal... pisze nam już wiadomości i wcale sie nie stresuje :laugh: ;D

mania pisze:
Iwon co do Duzego to.. ja nie mam nic przeciwko temu do czasu gdy kazda ma swojego ;) ;D

;D ;D ;D ;D

Hanti, mnie także podoba się bardziej to krzesełko, które pokazałaś. Ale to, do którego link dał gazelaczek tez fajne :) Gazelaczku, dzięki za cynk. Skoro piszesz, że dobre i sprawdzone, to może właśnie na nie się skusimy :)

Właśnie dopijamy z mężusiem winko, które się ostało z soboty ;) O0

czesc babeczki z wieczora.............

wszystkim dziekuje za mile slowa o nowej foteczce......jestescie kochane :-* :-* :-* :-*

tofinek pisze:
WITAM babeczki :laugh:
JoasiuMASZ PIĘKNE ZDJĘCIE, w ogóle to Ty jestę ladna kobialka :D

a to mnie najbardziej rozbawilo ale tofinku dziekuje za komplement.....

zwalniam kompa loskowi, ale postaram sie jeszcze pokazac!!!!

elo
ale mialam fajowy dzien  :)
tzn rano nie moglam sobie z wami poklikac bo weronika pospala tylko pol godziny i potem tylko mamama imamama musialam sie nia zajac, a po obiadku poszlismy w trojeczke na 3 godzinny spacer bo pogoda jak marzenie.
super bylo, weronika sie wyspala za wszystkie czasy i do wieczora szalala strasznie a ostatnio jej ulubionym zajeciem jest wchozenie na mnie, albo jak siedze na podlodze i patrze na tv to ona sie lapie mojej reki i wstaje, wogole wszeddzie wstaje, potrafi stac pol godziny i sie cieszyc jak szalona.
Olala totalnie raczkowanie i wcale nie ma zamiaru sie go uczyc, jak ja poloze na brzuch to ona myk na lecy potem sie lapie czegokolwiek i siada potem znowu sie lapie i stoi  ::) tak wiec tez musze jej non stop pilnowac.

Tusia fajowy ten wozeczek fiu fiu

hanti,aniu wieksze moje zdjecie jest w watku lipcowki po porodzie i wyrazniejsze troszku

Hanti weronika uwielbia ten kojec, drapie pazurkami w ta siateczke i wogole to jedyne miejsce gdzie sobie siedzi i sama sie bawi.

reklama
elfiko pisze:
Joaska pisze:
sobota wieczor...........wszystkie babeczki albo winkuja, albo filmuja albo inne ciekawe rzeczy robia.........
tylko ja sierotka tu zostalam......

ja miałam bardzo ciekawe zajęcie wieczorne- awantura z łosiem, czyli nic nowego.
temat sobotniej draki to: on pracuje i jest zmęczony o przynajmniej jeden dzień chce sobie odpocząc i pograć " :o :mad: :mad: :mad: :mad:

kochana znowu :( a jużmyślałam że będzie dobrze :)

iwonko :-* za gratulacje :) tymi coraz częściej ćwiczy :D

hanti cóz to za piękne miejsce ?? ładny wypoczynek ;)

asilka
no no jaka foteczka ładniusia :)

ale majocha ma bryczkę ::) :)

Do góry