reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Iwon pisze:
Dlatego na kojec, a teraz na krzesełko do karmienia nie żałuję kasy  ;). O, na takie krzesełko poluję:

Iwon, to ja polcam to ktore kupilismy Maciusiowi - MIKO. Teraz nie widze na Allegro, ale wlasnie tam kupilismy za 279zl, jakos tak. I gratis nocnik  ;) Tyle, że nie ma takich kolorow jak BabyCream, Ale wizdialam Baby Dream u kolezanki i mam wrazenie, ze te foteliki sa robione z tych samych czesci, tylko skladane przez inne firmy. A co do tego pierwszego ktore pokazujesz, to ma spieralna tapicerke, ale uwazam ze ta w miko jest lepsze.To jakas skora albo pseudo - skora i wystarczy tylko wytrzec, nie trzeba prac i kolor sie nie spiera, hi hi

Tutaj znalazlam oferte, ale cena nie wiem skąd ::)
http://www.sklep-bambino.pl/product_info.php?products_id=902

Na pewno na allegro jeszcze sie pojawią - naprawde polecam

czesc baby

produkujecie jak za dawnych czasow :p a ja nie mam kiedy nadrabiac :-[
ide skladac pranie....bo tone w nim i nie ma gdzie tylka posadzic :p ::)

aaaa na dworze sypie snieg a ja glupia myslalam ze koniec zimy ::)

napisze Wam jeszcze bo na skype juz sie podzielilam hehe w sobote mialam niezapowiedzianego goscia :o :o :o

poszlam z maludami na spacer, przed wyjsciem uchylilam okna hm...
przychodze patrze a tu z okna spadly ramki ze zdjeciami.....dziwne....mysle...przeciag..eee..niemozliwe
a tu w moim kierunku LECI wrobelek :o :o :o :o :o
bidulek przestraszyl sie nas bardziej niz my jego i glowka usilowal staranowac okno.. :-[

na szczescie lukasz mu pomogl i maluszek polecial :)
ale historia co :D

Tusia wózek fajny!

Ja krzesełka nie kupuję, miałam przy Pauli i jakoś mało go używałam, więc teraz sobie odpuszczam ten zakup.

no ja juz po obiadku...........teraz odpoczywam.....

my mamy takie drewniane krzeselko i jestem z niego zadowolona!!poza tym to je dostalam, wiec.....darowanemu koniowi sie w zabki nie zaglada!!

hanti pisze:
Joasiu no no zdjęcie w avatorku superaśne ;D ::) 8) O0

a dzieki dzieki :-* :-* :-* :-*

Dziewczyny nie moge dostac dużych chrupek kukurydzianych, gdzie wy kupujecie, moze w jakims hipermarkecie?

reklama
Niunia wozek pierwsza klasa :D
mojego lukasza tez wzielo na kupno samochodu ale mu to wybijam z glowy ::)

Do góry