reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Tusiu ale ze mnie gapa!!! Dopiero teraz zauwazylam ze twoja corcia to Maja bedzie , tak jak moja siostra!!!! Ona tez jest Maja, to super imionko i gdyby nie siostra to ja oczywiscie jak bede miec coreczke to tez bym tak nazwala :D :D :D

reklama
;D
a wiecie jak ja duze jem geba mi sie nie zamyka. Juz 6 kilo przytylam. Ale tera to pewnie dopiero bede tyla, hi hi bo mam wilczy apetyt. Zjem cos i za 5 minut juz mnie drapie w przelyku :D

Tusiu to ty tak jak ja
mam teraz taki wilczy apetyt ze ja cie krece!!! ;D
Karol je tyle co ja a bywa ze ja wiecej od niego ;D

Byłam u Dzidziologa u mnie wszystko ok i z dzidzią wszystko ok... napisze co i jak pewnie jutro buziaki i milej nocki

Wow Asiolek to sie napewno cieszysz co niemiara. ;D
Mam nadzieje, ze u mnie zostanie juz jak jest, bo sie juz przyzwyczailam, ze to Majeczka.

Asiolku gratuluje Majeczki!!!!!!!!! :D
Musze zajrzec na nasza najwspanialsza liste swiata bo cosik mi sie zdaje ze juz nie wiele zostalo mamusiek ktore nie wiedza co urdza ;)

Asiolku to zrobilas rodzince na przekor.....jesli dobrze pamietam to cos bylo ze wola chlopczyka?? prawda?? :)

ale BOMBA!!!! :D Asiolku GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
super super!!! huraaa!!!!
a juz sie balam ze w tym roku urodzaj na chlopcow ;) ale fajnie

reklama
Z tym urodzajem na chłopców to rzeczywiście prawda. Gdzie tylko się nie obejrzę to prawie sami chłopcy się rodzą.
Asiołku gratuluję córeczki ;D
A za tydzien też idę do fryzjera. Kolejna radykalna zmiana mnie czeka ;D ;D ;D

Do góry