reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Maniu dzieki serdeczne za te przepisiki, bede probowac najpierw te pierozki zrobic i potem dam znac jak mi poszlo, ciasto ma byc takie same do wszystkich rodzajow pierozkow a ruskie to takie co maja farsz z ziemniakow zmieszanych z twarozkiem i z cebulka i tez sa pyszne, ale ja raczej najpierw zrobie takie na slodko ;D ;D ;D bo ostatnio slodka kobitka jestem :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Klaudia biedactwo ty nasze, moze cie owialo i dlatego zeby bola?? Ja mam tak czesto i dentysta raczej nic na to nie poradzi ale zawsze lepiej sprawdzic. Najlepiej jakbys przespala te dolegliwosci i na ten ziab nie wychodzila bo jeszcze sie pogorszy. Zdrowka ci zycze i caluski przesylam :)

Tusia! Mnie też tak duszno czasami, zwłaszcza wieczorem.
Ale my się nie damy złemu, no nie? Jak tylko wiosna przyjdzie, to wszystkie będziemy tryskać  energią i zdrowiem !!!!! A tymczasem idę płukać gardziołko wodą z solą :)
Dziękuję dziewczynki za słowa otuchy :) Od razu człowiekowi trochę lepiej :)

A wiesz Asiolku, ja sie zastanawialam, czy z tymi znajomymi to nie jest tak, ze nie wiedza jak sie zachowac. Moze warto do nich zadzwonic i po prostu umowic sie na spotkanie, albo chociaz przez telefon pogadac? Bo ludziom moze sie wydawac, że to my nie mamy ochoty z nimi sie widywac. Moze trzeba dac im sygnal, ze mimo iz jestesmy w ciąży, nadal jestesmy tymi samymi osobami?

Pamietam jak reagowaly moje kolezanki gdy wyszlam za mąż. One jeszcze o tym nie myslaly i stwierdzily, ze od teraz bedą mi przeszkadzac i przestaly mnie odwiedzac. A przeciez wczesniej z mężem tez mieszkalismy razem. Ale widac gdy czlowiek zalegalizuje zwiazek, to jest juz ufoludkiem i nigdy nic nie wiadomo ;) Musialam im solidnie nagadac zeby zrozumialy, ze mimo obraczki na palcu jestem ta sama osoba z ktora mozna isc na piwo.

Ja zaczynam dawac ludziom sygnaly, ze mimo dziecka zamierzam nadal byc towarzyska. Na szczescie coraz wiecej ludzi wokol ma dzieci i po prostu teraz odwiedzaja nas z maluchami. Na pewno dzieci cos zmienia, ale ja nie planuuje rewolucji typowo wywrotowej :)

Czesć Mamusie!! Dużo zdrówka. Polecam na wszytsko mleko z masłem i miodem.

Ja z kolei chyba miałam wczoaj syndrom gniazdkowania bo sprzatałam te szafy do 22.30. Mój maz mnie przeganiał do łozka hihhii Ale dzieki swojej zawzietości mam juz wsxzytsko poskładane i zostały tylko ciuszki ciazowe :-)) i te w które sie ewentulanie zmieszcze. Ufff ulżyło.
Teraz uciekam sie kąpać i azaraz tu wracam bo chyba moim przewodni temetem bedzie dzis wybieranie szpitala łaaaaaa

No a po południu do fryzjera :-)))

No mi juz przeszly dusznosci. Uff
A juz mnie martwi to, ze Aga sie nieodzywa, mam nadzieje, ze z nia i dzidzia wszystko w porzadku.
Agus gdzie jestes????

Czesc Dziewczyny!!

u nas juz troszke lepiej ze zdrowkiem ale ostatnie dwa dni to koszmar :(
mam nadzieje ze i do Was szybko zdrowko wroci!?!!
te dusznosci Tusiu to przez icisk na przepone potem pod koniec ciazy brzuszek opadnie bedzie sie nam lepiej oddychalo ale za to bedzie ucisk na pecherz :p no ale... ;)

o wlasnie a gdzie Aguska? tez mam nadzieje ze u niej wszystko ok?!!!!

reklama
Do góry