reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ja widze się co miesiac.. a mogłabym codziennie :-) ihihihih
a propos obciążenia glukozą to miałam kilka razy w życiu.... zanim zaszłam w ciąze... trzeba zatkać nos i wypić szybko nie smakując i nie wąchajac... wtedy jakoś pojdzie :-) najlepiej zagryźć plastrem cytryny :-)

reklama
Sylwia ... poniewą zte pokoiki są bardzo drogie... mozna z tych zdjeć wybrać coś i u stolarza zamówić dużo tańsze :-) a te zdjecia to taki przykład :-) aby nam sie sprecyzowało czego chcemy :-) z reszta ja uwielbiam patrzeć na te pokoiki one są takie jak z bajki :-)

...czego sie nie robi dla Maluszka...

wiem ceny sa straszne, ale ja zamierzam u nas zamówić a w necie szukam pomysłów, Ci kolesie od mebli zrobią wszytsko tylko trzeba im dokładnie narysować, zwymiarować itd., a reszta to gra kolorów i dodatków... ja po prostu uwielbiam urzadzać, kiedys marzyło mi się by zostać architektem...hihih... to przynajmniej tak moge się "wyrzyć"

ja też bym chciała :-) mieć taki kącik śliczny dla maluszka ... ale po siostrze odziedzicze w spadku ... troszke brzydalską komode ale ładne łózeczko... a Męzul wiedzac ze bedziemy mieli wszystk od niej ... niechetnie patrzy namoje internetowe poszukiwania bo uważa ze to zbedny wydatek... przy obecnych naszych wydatkach na wykończenie mieszkania

Czesc Mamusie, ja tez juz po sniadanku i zabieram sie za sprzatanie wiec dzisiaj Was troszke pozaniedbuje ale wieczorkiem bede nadrabiac. Milego dzionka zycze, a Mania nadal milczy??/ Ciekawe dlaczego?

Cześć Wam :) U mnie też świeci piękne słoneczko i od razu chce się żyć:)
Sylwia, ja też mam zrobić ten test obciążenia glukozą, tylko, że moja lekarka powiedziałam mi, żeby robić dopiero jak zacznie się 24 tydzień, bo to badanie wykonuje się między 24 a 28 tygodniem, więc ja dopiero ide w przyszłym tygodniu. Powiedziała mi też, że spokojnie mozna sobie wcisnąć do tego płynu całą cytrynę, wtedy pije się to jak lemionadkę :)

Narazie Manie przewraca sie na drugi bok :-) u niej jest chyba coś koło 4 rano....
Ale ja eż sie zaczne martwić jak do nas nie zerknie dziś

Elfiko, ale ci zazdroszczę tego zapału do sprzątania :) U mnie też by się przydały generalne porządki, ale jakoś tak się zmusić nie mogę :D Tylko nie przesadź tam i oszczędzaj się troszkę!!!

Noooo lemoniadka to nie jest blllleee ale z ta cytryna rzeczywiscie lepiej smakuje, ale tak sie dziewczyny zastanawiam dlaczego musicie te badania zrobic?? Macie jakies zle wyniki?? Bo nie przy kazdej ciazy lekarz to zleca.

reklama
Nie martw sie Klaudia, ja ten zapal to mam raczej chwilowy dlatego zaczynam juz dzisiaj zeby do swiat sie uwinac ze wszystkim ;D ;D ;D

Do góry