reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

No no dzieweczki ale duzo stronek od rana ;D ;D ;D ;D
Widze ze dzisiaj tematem przewodnim sa wozeczki , zaraz sobie powchodze na te stronki i poogladam jakie wybieracie.
Lillka super przepisik, bo ja to ostatnio nie mam wcale pomyslow na obiadki i wydaje mi sie ,ze gotuje ciagle to samo :)
Wyprobuje wiec z parowkami mniam, ja to bym dzisiaj zjadla WSZYSTKO taki mam od rana apetyt :)
Jak tak dalej pojdzie to sie niedlugo zamienie w klocek ;D

reklama
;D ;D No już czuje sie dobrze... tylko bardzo osłabłam czuje sie troszkę rozdeptana :-) ale niec mnie nie boli i nie mdli...

Sarko
już Cię umieściłam na najwspanialszej liście świata :-)

Ufff ... nawklejałam sie pokoików dziecięcych :-) jak coś fajnego jeszcze znajde to z pewnością wkeleję :)

mam pytanko do doswiadczonych mamus ktorych cosik brakuje tu dzisiaj.Jutro albo w piatek ide kupic pierwsze ciuszki dla maluszka i mam dylemat natury jaki rozmiar kupic??? wiem ze nie ma co kupowac ten najmniejszy ale zas nie wiem czy jak kupie ten 68 co planuje to czy dzidzius sie nie bedzie w nim 'topic'???

no i drugi moj dylemat to nie wiem czy kupowac te kaftaniki i spioszki czy od razu pajacyki??? moja mama twierdzi ze pajacyki sa be be bo to tak jakby dziecku nalozyc kombinezon a spioszki i kaftaniki to inaczej jest wentylacja....no i zbita z tropu jestem.....pomozcie!! ::)

a mnie od wczoraj trzyma bol glowy, ze az mnie swiatlowstret zlapal. :mad:
A Mania to napewno jeszcze spi Elfiku.

szkoda ze tu tak pusciutko jak akurat mam czas........ :(
Elfiko super ze sie ujawnilas :D
Tusiu to ci mezulek da :D hahahah
no to ja znikam do jutra papapa dobranoc

Dobranoc kochane mamusie, ja tez juz zmykam ;D
Od jutra zaczynam swiateczne porzadki i musze sie wyspac przed tym ciezkim zadaniem ;D ;D ;D

;D ;D Dzień dobry o poranku :-) ja dziś sie czuje już bardzo dobrze:-) zjadłam śniadanko i napiłam sie herbatki :-) i ogólnie świeci słoneczko wiec i ja mam humorek lepszy aha i już dziś byłam w laboratorium i zrobiłam wyniki :-) morfologia krwi + ogólne badanie moczu... bo przeciez jutro już idziemy do Dzidziologa :-) na wielkie widzenie :-)

Tusiu mam nadzieję, że czujesz sie już lepiej tak jak i ja... ech te nasze fizyczne dolegliwości czasami potrafią dać w kość :-)

buziaki i miłego dzionka :-)

Ja zaglądam na forum rano, a tu nowy watek kolejne wielkie dzieło Asiołka, super!!!
Asiołku, jak ja Ci zazdroszczę tych częstych "widzeń", ja byłam w poniedziałek a już chciałabym zobaczyć maluszka ponownie... ;D
a w poniedziałek mam badania i te okropne badanie z glukozą, już na sama myśl jest mi niedobrze... :mad:

reklama
Do góry