reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
i wlasnie musze sobie ta prace tak dzielic bo jak ostatnio posprzatalam porzadnie w lazience to sie czulam jakby mnie jakis czolg przejechal a lazienka to najmniejsze pomieszczenie hihihi , a co do motywacji to wlasciwie mamusia mnie zmobilizowala bo kupila mi takie sliczne ozdoby swiateczne do powieszenia na oknie i dlatego sobie pomyslalam, ze w brudnym oknie wieszac nie bede ;D

ja powinnam sie już powoli zacząć pakowac do przeprowadzki :-) bo potem sie nei wyrobie :-) ech... już sie nei moge doczekać aż wszystko bedzie wykończone w mieszkanku :-)

Ta cukrzyca ciążowa może nie dawać żadnych znaków, a jak sie jej nie leczy, to jest podobno niebezpieczna dla płodu, więc zawsze lepiej sobie zrobić.
Ja się tym trochę stresuje, bo moja siostra miała właśnie cukrzycę ciążową, no i boje się, żebym ja też nie miała.

a ja bylam ostatnio w takiej klinice matki i dziecka i tam wlasnie lekarki rozmawialy o tym badaniu i jedna powiedziala, ze to jest dodatkowe badanie jesli w rodzinie byly przypadki cukrzycy lub przyszla matka miala podwyzszony cukier i ze w zwyklej profilaktyce wystarczy co miesieczne badanie krwi na obecnosc cukru.
Ja tez sie zdziwilam, ale jak sie potem zapytalam mojego lekarza to on mi powiedzial ze rzeczywiscie i ze mi narazie nie ma potrzeby zlecac tego badania, wiec juz sama nie wiem ::)

ja w rodzinie miałąm cukrzyce i sama sobei czesto badam poziom cukru i jest idealny ale to badanie i tak zrobie nawet tak tylko dla pewności

reklama
Do góry