reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
i wlasnie musze sobie ta prace tak dzielic bo jak ostatnio posprzatalam porzadnie w lazience to sie czulam jakby mnie jakis czolg przejechal a lazienka to najmniejsze pomieszczenie hihihi , a co do motywacji to wlasciwie mamusia mnie zmobilizowala bo kupila mi takie sliczne ozdoby swiateczne do powieszenia na oknie i dlatego sobie pomyslalam, ze w brudnym oknie wieszac nie bede ;D
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Ta cukrzyca ciążowa może nie dawać żadnych znaków, a jak sie jej nie leczy, to jest podobno niebezpieczna dla płodu, więc zawsze lepiej sobie zrobić.
Ja się tym trochę stresuje, bo moja siostra miała właśnie cukrzycę ciążową, no i boje się, żebym ja też nie miała.
Ja się tym trochę stresuje, bo moja siostra miała właśnie cukrzycę ciążową, no i boje się, żebym ja też nie miała.
elfiko
lipcowe mamy ´05
a ja bylam ostatnio w takiej klinice matki i dziecka i tam wlasnie lekarki rozmawialy o tym badaniu i jedna powiedziala, ze to jest dodatkowe badanie jesli w rodzinie byly przypadki cukrzycy lub przyszla matka miala podwyzszony cukier i ze w zwyklej profilaktyce wystarczy co miesieczne badanie krwi na obecnosc cukru.
Ja tez sie zdziwilam, ale jak sie potem zapytalam mojego lekarza to on mi powiedzial ze rzeczywiscie i ze mi narazie nie ma potrzeby zlecac tego badania, wiec juz sama nie wiem :
Ja tez sie zdziwilam, ale jak sie potem zapytalam mojego lekarza to on mi powiedzial ze rzeczywiscie i ze mi narazie nie ma potrzeby zlecac tego badania, wiec juz sama nie wiem :
reklama