reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

O matko to wiaderko jest okropne :-))

A prezent od meza hihihihihii okazał sie czyms innym. A mianowicie bluzeczka z H&M dla kobiet w ciazyw białym kolorze. Bardzo ładana tylko tyle że w rozmiarze L hihi a ja nosze S. Ale uroczo :-) Pojechał dziś odmienic rozmiar.
Mówił ze bielizny nie moglwybrac bo łaziło tam za duzo bab hihihihi i go to wkurzało.
Jest kochany.

reklama
Sylwka popytaj jeszcze o ten trójkołowy czy warto? Ja sie pytałam kilku mam co maja i mowiły ze wygodniejszy takim 4 kolowy.

A tak wogole to sa slicznie hihihihi oba :)

Z tego co zauważyłam to 4XL jest czterokołowy a ten drugi trzykołowy.
Ja mam oko na: http://www.wychamet.com.pl/ i ten...http://www.allegro.pl/show_item.php?item=42441931 (kolor niebieski).
brunetka a słyszałaś coś o szkolwe rodzenia na Zawidawiu? Mam zamiar się do niej w poniedziałek zapisac. Jutro wezmę zaświadczenie od gina. Mam nadzieję że jeszcze będą miejsca bo jak dzwoniłam z tydzień temu to babka mówiła że zapisują się już kobitki z terminem na sierpień ::)

to jest chyba 200 taniej niz u producenta, straszne roznice sa w cenach i wez tu czlowieku traf na najlepsza oferte.. ;D

NiaNia mi się wizulanie bardziej podoba czterokołowy, ale ze względów praktycznych chyba wezme trój.., znacznie lepiej sprawdzaja sie na nierównych powierzchniach a u mnie za domem ani drogi ani chodnika, same dziury a w lesie korzenie, trojkolowym łatwiej manewrować (praktycznie w miejscu mozna skrecić i ominąć przeszkodę), poza tym sa nieco lżejsze 1,5 kg a spacerówki są szersze...jeszcze nie podjęłam ostatecznej decyzji, ale z tego rozeznania co zrobiłam wynika ze dla nas lepszy ten na 3 kołach...
... tylko podobno trzeba zawsze sprawdzić czy się buja, bo większość trójkołowców sie nie buja... kolega mi na to zwracał uwage bo w końcu kupili czterokołowy choć mieli plany na 3 właśnie dlatego że sie nie bujał... hihi

Czuje sie coraz madrzejsza w kwestii wozkow, jak was tak czytam mimo ze jeszcze nie robilam nawet zadnego rozeznania - super - obym tylko nie zapomniala o wszystkich szczegolach. chyba zaczne robic notatki.....

Dziewczyny, a co myślicie o takich komodach kąpielowych, w których są wbudowane wanienki z odpływem i od razu miejsce na przewijanie. Znalazłam takie na str. http://calineczka.pl/sklep/
Nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest :) Mimo, że tanie nie jest, wydaje się być praktyczne, a wanienkę i tak trzeba kupić. Jak w ogóle planujecie myć te swoje bobasy, bo my mamy łazienkę niewielką 4m2 i w dodatku nie mamy wanny tylko kabine prysznicową, no i zastanawiam się jak poradzimy sobie z myciem.

reklama
Aniu i właśnie po to jest takie forum, każda coś się dowie, cos tam usłyszy, coś sprawdzi... a gdybym sama musiała szukać tych wszytskich info to bym chyba padła... a tak to wystarczy rzucic hasło i juz masz linki, info i opinie... hihih

Do góry