reklama
sarka
trójkowa mama
Wiem, wiem dziewczyny - ale jakoś się tego nie obawiam ;D a Ty Agnieszka chyba jesteś juz szczęśliwą mamusią.
Jutro mam połówkowe i już nieco jestem poddenerwowana
w wy miałyście już połówkowe? jakie wyniczki?
Wie moze któraś z was cos więcej na tema szkoły rodzenia na Zawidawiu (Psie Pole).?
Jutro mam połówkowe i już nieco jestem poddenerwowana
Wie moze któraś z was cos więcej na tema szkoły rodzenia na Zawidawiu (Psie Pole).?
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Śliczny ten twój Dorianek 
Ja wizytę połówkową miałam już 2 tyg. temu. Wybadała mnie ze wszystkich stron a Dzidziusia wymierzyła od stópek do głowy: odległość między skroniami, obwód brzuszka, długość kości udowej, no i dowiedzieliśmy się, że to będzie synuś
Ja wizytę połówkową miałam już 2 tyg. temu. Wybadała mnie ze wszystkich stron a Dzidziusia wymierzyła od stópek do głowy: odległość między skroniami, obwód brzuszka, długość kości udowej, no i dowiedzieliśmy się, że to będzie synuś
sarka
trójkowa mama
a no to tak jak ja ;D będziemy trzymac się razem. A gdzie chodzisz na wizyty? Ja do dr Jareosza do Mediconceptu. A synuś jak cukiereczek - do ściskania i całowania. Fajnie że malutki to będzie rużnica wieku fajna między dzieciaczkami ;D a imie ma po prostu super. Strasznie mi się ono podoba ale niestety mąż lubi nieco bardziej "stonowanie". :
reklama