reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

No jasne! Witaj sarka,bardzo fajnie,ze dolaczylas do nas :).
Tylko pamietaj tu jest tak fajowo,ze przebywanie tutaj grozi uzaleznieniem ;D

reklama
Witaj Sarka!!!, Agnieszka ma całkowitą rację. Ja pierwsze co robię po wstaniu, to włączam komputerek, żeby sprawdzić, co tam u babeczek :) Więc przygotuj się na to, że będziesz teraz spędzać przy kompie 2 razy więcej czasu :)

Moj dzidzius w tym tygodniu powinien miec taki" Pomiar. Twoje dziecko waży od 300 do 390 gramów I ma około 22,5 cm. Innymi słowy waży i mierzy tyle co duży banan." Ciekawe czy doktorek to potwierdzi...?

Wiem, wiem dziewczyny - ale jakoś się tego nie obawiam ;D a Ty Agnieszka chyba jesteś juz szczęśliwą mamusią.
Jutro mam połówkowe i już nieco jestem poddenerwowana :p w wy miałyście już połówkowe? jakie wyniczki?
Wie moze któraś z was cos więcej na tema szkoły rodzenia na Zawidawiu (Psie Pole).?

Sarka tak ja juz mam jedno malenstwo,ma juz prawie 2 latka.(chlopiec Dorian).Teraz czekamy na drugiego berbecia ;).Ja wizytke na polowinkowom mam jutro.
5677803_d.jpg

Śliczny ten twój Dorianek :)
Ja wizytę połówkową miałam już 2 tyg. temu. Wybadała mnie ze wszystkich stron a Dzidziusia wymierzyła od stópek do głowy: odległość między skroniami, obwód brzuszka, długość kości udowej, no i dowiedzieliśmy się, że to będzie synuś :)

a no to tak jak ja ;D będziemy trzymac się razem. A gdzie chodzisz na wizyty? Ja do dr Jareosza do Mediconceptu. A synuś jak cukiereczek - do ściskania i całowania. Fajnie że malutki to będzie rużnica wieku fajna między dzieciaczkami ;D a imie ma po prostu super. Strasznie mi się ono podoba ale niestety mąż lubi nieco bardziej "stonowanie". ::)

reklama
Kurcze, nie mam weny, co by tu ugotować na obiad. Dziewczyny co gotujecie dzisiaj? Może coś zmałpuję :)

Do góry