reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Maniu myślę, że sukienkę to wolałabym przymierzyć i kupić (ostatecznie będę szyć - ten model, który przysłalas bardzo mi sie spodobal).

Tak przy okazji mam pytanie do lipcowek z warszawy (wy macie chyba najwiekszy wybor sklepow) - jakbyscie trafily na sklep z elegancka odzieza ciazowa u was to dajcie znac - musze przeciez jakos fajniutko wygladac jak sie udam jako gosc na te wesela w czerwcu. W Krakowie niestety nie ma pod tym wzgledem zadnego wyboru :(, a do Warszawy na zakupy nie daleko  :laugh: - mozna przeciez raz na jakis czas zaszalec :laugh:

reklama
Nie rozumiem dlaczego ne pokazał mi się suwaczek ale tylko napsy :-[
Ja też palnuje zakupy na maj ;D a wózek i łóżeczko tak koniec czerwca.
Hurtownia tez jest na ul. Długosza "bajka"
"Askot" ul. Sztabowa
Grapol" za Marino juz poza Wrockiem

Co do przygotowań meblowych to ja planuje podobnie jak Ty NiaNia, malowanie na wiosnę, sądzę że koniec kwietnia, potem kupno mebelków, na poczatku ciązy duzo szperałam w necie, a potem nie było jakoś czasu... teraz mam zwolnionko (w końcu!!!) i moge trochę nadrobić zaległości... tylko Połóweczka mi nie bardzo pozwala i każe ciagle wracać do łóżka bo z tym zapaleniem płuc nie ma żartów...
wiecie co ale sie wczoraj zdziwiałam zadzwonił do mnie na komórke mój lekarz - internista, tzn byłam u niego tylko raz w poniedziałek, ale tak się martwi o mnie, że ja w ciązy i to zapalenie płuc, że dzwonił zapytać się jak się czuję... od razu widać że obcokrajowiec...hihih

ja już sobie upatrzyłam łóżeczko Radek VII, takie z wyrytym księżycem i gwiazdkami, w kolorze teaku podoba mi sie najbardziej...chociaz duzo osób poleca mi łóżeczka Drewexu..

ale niestety żadnych ładnych komódek nie widziałam, myślę o zamówieniu pod wymiar u tych co robia kuchnie, sądzę, że będzie taniej... bo za wszytsko dla dzici liczą sobie podwójnie tylko dlatego że to dla dzieci...

Maniu, mi tez się strasznie spodobała ta sukienka w ciemnym fiolecie...

Aniu, ja mieszkam pod warszawą ale na razie takich typowo wieczorowych strojów nie widziałam, a też szukam bo imprez co niemiara, w wielkanoc jedno wesele (ale tutaj mama poratuje mnie z kreacją), potem w maju jakieś chrzciny, komunia, no i kolejne wesele w czerwcu...
... za to trafiłam na jakąs stronę z kolekcja wieczorową firmowana przez kasię figurę, tylko nie pamiętam gdzie mozna kupić chyba w galerii mokotów w mothercare czy coś pdoobnego, tylko obawiam się że ceny zwalają z nóg, ale jak będę miała jakiś link to dam znać...

Cześć Sarko bardzo miło mi Cię poznać, zwłaszcza że obie jestesmy wrocławiankami, a na dodatek z tej samej dzielnicy :laugh: :laugh: :laugh: To ci dopiero spotkanie na necie. Mogłyśmy się tysiące razy mijać w sklepie. :) ;)
Oj dziewczyny, ja tez idę w maju na komunię , a w czerwcu na wesele i zastanawiam się co ja ubiorę. Ale mam taką krawcową to może ona mi coś wymysli, bo brzuchol coraz większy.
Mam wrażenie że non stop rośnie.

Co do łózeczek to słyszałam że super są takie na płozach jak kołyska.

Sylwia to pewnie to lozeczko?
po_loz_s250.jpg

Mnie sie tez podoba,to jest od klupsia,wlasnie.Takie mielismy miec dla Doriana kiedys ale tesie chcieli nam sprezetowac i w sklepie akurat Drewex byl w promocji i wzielismy drewex
malyp_113_doriann.jpg

:( :( :( a ja sie dorobiłam :-( ech dziewczyny ratujcie :-( wymiotuję dalej niż widzę... od samego rana... aż mnie to boli :-( już nei mam czym wymiotować... sama jestem w domku aż mnie strach obleciał...

Oczywiście witam nową kolezanke :-) jak tylko poczuję sie lepiej umieszcze CIę na naszej liście :-)

dokładnie to Aguś!!!

to było jedno z [ierwszych jakie zobaczyłam i od razu powiedziałam sobie, że to i żadne inne...hihih

reklama
Biedny Asiołek!!!
mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie,prawde mówiąc już się zastanawiałam gdzie jesteś bo tak jakoś dziwnie jak Ciebie nie ma... :(

Do góry