reklama
Mamusie mam pytanie: czy sadzicie że przy wyborze łozeczka warto przywioazywac wage do wyjmowanych szczebelków? To podobno ważna, jak dzidzia zacznie chodzic. Ale jak to sie ma to opuszczanej całej ścianki? Co lepsze?
mania
Fanka BB :)
Nianiu my mamy lozeczko z opuszczanym bokiem i chyba lepsze jest takie gdzie mozna wyjmowac szczebelki co prawda tymcio nie spal za dlugo w tym lozeczku a to tez miedzyinnymi dlatego ze jak mialam podnosic scianke to on sie budzil a jak zaczol wstawac to mimo blokady balam sie ze ta scianka sama opadnie i ze mi wypadnie Tymul z lozeczka
a pamietam ze moja siaostra miala lozeczko z wystawianymi szczebalekami i wyjeto 3 a ona mogla sobie po przebudzneniu spokojnie wyjsc z lozeczka
a pamietam ze moja siaostra miala lozeczko z wystawianymi szczebalekami i wyjeto 3 a ona mogla sobie po przebudzneniu spokojnie wyjsc z lozeczka
Lilka
NiaNiu ja bylam opiekunka do dzieci i z doswiadczenia wiem ze lepsze jest łozeczko z wyjmowanymi szczebelkami. Jak dziecko podrosnie samo wyjmie sobie szczebelki i wyjdzie.
Mania super jest ta sukienka czerwona ale poszukaj czegos zwiewnego z rekawkiem albo takim niby rekawkiem bo ja mam grube ramiona ;D
Mania super jest ta sukienka czerwona ale poszukaj czegos zwiewnego z rekawkiem albo takim niby rekawkiem bo ja mam grube ramiona ;D
oj Kochane... Was zostawic na dwa dni!!! od razu jest zajęcie na caaaały wieczór) J aniestety w pracy nie mam czasu do was zagladać wiec nadrabiam wieczorkiem - troche mi brakuje tego leniuchowania na zwolnieniu i nie wiem jak długo jeszcze tak dam rade)) Bez was i bez spaaania hi hi
Dziewczyny nie wiem jak Wam ale mój brzuch nabiera ogromnych kształtów - jutro bede miala aparacik w domku to popstrykam kilka zdjec ( nie wiem czy uda mi sie je wkleić ale najwyzej usmiechnę sie do Maniulki)
W czwartek wybieramy sie na USG 3D - juz nie moge sie doczekać zeby zobaczyć naszego łobuziaka.
Nianiu ale narozrabiałaś tymi racuchami!!! chyba nie zasnę) straszny sie łasuch zrobiłam i zaczyna mnie to przerażać - przecież drzwi w lodówce się wyrobią)
Kolorowych snów Kochane
Dziewczyny nie wiem jak Wam ale mój brzuch nabiera ogromnych kształtów - jutro bede miala aparacik w domku to popstrykam kilka zdjec ( nie wiem czy uda mi sie je wkleić ale najwyzej usmiechnę sie do Maniulki)
W czwartek wybieramy sie na USG 3D - juz nie moge sie doczekać zeby zobaczyć naszego łobuziaka.
Nianiu ale narozrabiałaś tymi racuchami!!! chyba nie zasnę) straszny sie łasuch zrobiłam i zaczyna mnie to przerażać - przecież drzwi w lodówce się wyrobią)
Kolorowych snów Kochane
reklama
mania
Anoito ja tez nie wiedzialam dopiero pare dni to odkrylam ;D
Aniu.G jesli bedziesz chciala to mozemy tu ja kupic i przeslac do Ciebie chyab ze uszyjesz na wzor taka podobna
mi tez sie ona podoba
Lila jak znajde ciu wiecej czasu to oczywiscie poszukam czegos z rekawkiem
a propos wcinania ja dzis pol sernika zjadlam i jakies zawijance meksykankie na ostro mam tylko nadzieje ze sensacji w nocy nie bedzie
a jutro mam spotkanie z lekazrzm tralalaaa i ciekawe co tam sie w srodeczku dzieje?
no to ide spac!!!! spokojnej nocki hmmm....chociaz Wam to juz polowa jej zostala i pewnie juz smacznie spicie
to i ja dolacze do grona spiochow bo padam na nos
papa
Aniu.G jesli bedziesz chciala to mozemy tu ja kupic i przeslac do Ciebie chyab ze uszyjesz na wzor taka podobna
mi tez sie ona podoba
Lila jak znajde ciu wiecej czasu to oczywiscie poszukam czegos z rekawkiem
a propos wcinania ja dzis pol sernika zjadlam i jakies zawijance meksykankie na ostro mam tylko nadzieje ze sensacji w nocy nie bedzie
a jutro mam spotkanie z lekazrzm tralalaaa i ciekawe co tam sie w srodeczku dzieje?
no to ide spac!!!! spokojnej nocki hmmm....chociaz Wam to juz polowa jej zostala i pewnie juz smacznie spicie
to i ja dolacze do grona spiochow bo padam na nos
papa