reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

o rany!!! ja tu juz wylaczyc sie chcialam a tu nagle zerkam i co....?!!!
ELFIKO KOCHANA nam sie pokazala!!!!
ciesze sie ze moglam Cie zobaczyc!!!! taka sympatyczna buzka!!!!!!!!!!
ale fajnie to prawie wszystkie sie juz widzialaysmy :D
ok ok ide juz
pa i do jutra!!!!

reklama
Lilka sukieneczki (jesli nie wyjsciowe) to najlepiej sie sprawdzaja te na szelkach.
sukienki02.jpg
Cos tego typu :).Moze niesa zabardzo zwiewne...ale codziennie mozesz wygladac w niej troszke inaczej.Zalezy jakie obuwie i jaka bluzeczke wlozysz.

Dzien dobry o poranku :-)

U nas wyszlo slonce! W koncu, w koncu :laugh: Ja to od razu w skorze czuje i zaraz bede sie zabierac za rozne porządki. Na poczatek prace koncepcyjne - musze gdzies poprzemieszczac rozne rzeczy z szafki ktora bedzie dla dziecka... no i nie wiem gdzie... Pewnie polowa bedzie musiala wylądowac w koszu, hi hi
A w weekend jedziemy do ikei na wielkie oglądanie i planowanie. Nie moge sie doczekac!

Mi brzuszek tez rosnie, ale jednoczesnie... schudlam 2 kg. Wszystko dlatego ze sie troche strulam, a lekarz nie chcial mi dac zadnych lekarstw i kilka dni jadlam kisiel. W rezultacie zamiast kilogram do przodu jestem dwa do tylu. Na szczescie maluszek tak kopie, ze chyba za bardzo nie ucierpial na tym. Przynajmniej tak sie pocieszam.

milego dnia dla wszystkich
idzie wiosna tra la la la ;D

Agnieszko, tak zerknelam na pogode na onecie i chyba przypadkiem jest slonce w W-wie... Niestety w nablizszych dniach ma byc snieg. Na trudno - od poniedzialku znow bede czekac na wiosne :laugh:

Maniu - super sukienki pokazujesz! Ale do tych krotszych chyba trzeba miec zgrabne nogi. Boje sie ze latem spuchna mi :mad:

Dziewczynki, a kiedy kupujecie lozeczko i wozek? Tak zeby miec w domku? Bo u mnie to oznacza rewolucje z przemeblowaniem!!!

Czesc dziewczynki, tylko na chwilke bo lodowka pusta i musze jechac na male zakupki zebym miala co jesc ;D ;D
Jak wroce to zajrze, narazie kochane

ooooooooooooooo...slonko wylazlo!!!! ;DCiekawe na jak dlugo?Lece sie wystawic na slonko i naladowac akumulatorki na reszte dnia :laugh:

Dzieńdoberek :) U nas też pruszy śnieg i jest zimno, a mnie znowu zaczęło gardło boleć, no i nie mogłam przez to spać :( Wiecie co jeszcze zauważyłam? Że w nocy twardnieje mi macica, zwłaszcza jak wstaję do kibelka, to wtedy mi się napina. W dzień w ogóle cos takiego mi się nie dzieje no i nie wiem, czy się martwić, czy to jest normalne.

Gazelaczku, ja też tak myśle dopiero w czerwcu zrobić przemeblowanie :)

reklama
Cześc Kobitki!!!

Jestetm nowa na tym forum wrocławską, lipcowa mamą :laugh: Mieszam w dzielnicy Psie Pole - gdzies doczytałam się że brunetka też miszka właśnie tutaj - miło ;D Obecnie jestem w 21 tygodniu a termin mam na 27 lipca. W brzuszku mam synusia i czekam na niego z niecierpliwością :laugh: Mam nadzieję ze przyjmiecie mnie do swojego grona bo milutko tu u was :laugh: Pozdrawiam ;)

Do góry