reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Ufff, przeczytałam całe zaległości na forum, teraz lecę na obiadek, tatko dba o mnie... hihih (mój tatuś, bo Połóweczka jeszcze w pracy), zmykam

reklama
Sylwia slicznie wygladasz :D
A ja musze isc do szkoly,wiecie jak mi sie nie chce........ ::)

Maniu mam prosbe,moze poszukalabys na tych angielskojezycznych stronach jakichs strojow kapielowych dla sloni w ciazy? ;D
bo ja kocham plywac,moze jakies tanie by byly albo sukienki na lato? jak bedziesz miala czas to poszukasz? :D

Sylwiunia śliczna kobietka z Ciebie. Naprawde to niesamowite, ale same laski na naszym forum :-) Kurcze dziewczyny tak sie ciesze, że jestescie. Jeszcze bardziej to doceniam kiedy jestem w domku. :)

o rany kobitki ale napisalyscie!!!! Rano zagladalam a teraz znowu 10 stron do czytania.
Ja juz po obiadku ;D dzisiaj strajkowalam i nic nie gotowalam w rezultacie jedlismy pizze bo mi mania wczoraj smaczku narobila i tak sobie pomyslalam, ze jak mania je to ja tez bede ;D upss ale jestem zarlok

maniu jaka masz dzisiaj pogode? Bo u mnie za oknem tragedia :( Snieg pada i jest zimno brrr a ja musze za godzinke wyjsc z domku bo sie z mamusia umowilam na przymiarke, szyje mi sukieneczke ;D
Maniu mnie osobiscie tez te pierwsze spodenki sie bardziej podobaja :laugh:

A ja moje drogie smaże własnie racuszki z jabłkami :-)
Kupiłam ciasto "zebra" bo męzuś jedzie z prezentem na dzień kobiet hihihi

jasne!!! Lila pare stron dalej wkleila link o strojach kompielowych a sukienuskiek poszukam i dam Ci znac ok?

Elfiko u mnie sloneczko i niebiskie niebo....ale zapowiadali znowu opady sniegu a juz sie cieszylam ze wiosna idze ;)

Niania nie reklamuj nie reklamuj tych racuszkow bo przylece rany jak ja ostatnio duuuuzo jem az wstyd...to moze dlatego w spodnie sie dopiac nie moge hehe

no to w takim razie skoro Wam podobaja sie te perwsze to beda (mam nadzieje ;) ) te pierwsze ale jakby nie bylo dwie kobiety tu sa teraz wiec i podwojne swieto haha to nie odmowi mi Lukasz ;D

reklama
Do góry