reklama
Lilka
Fanka BB :)
Sylwia slicznie wygladasz
A ja musze isc do szkoly,wiecie jak mi sie nie chce........ :
Maniu mam prosbe,moze poszukalabys na tych angielskojezycznych stronach jakichs strojow kapielowych dla sloni w ciazy? ;D
bo ja kocham plywac,moze jakies tanie by byly albo sukienki na lato? jak bedziesz miala czas to poszukasz?
A ja musze isc do szkoly,wiecie jak mi sie nie chce........ :
Maniu mam prosbe,moze poszukalabys na tych angielskojezycznych stronach jakichs strojow kapielowych dla sloni w ciazy? ;D
bo ja kocham plywac,moze jakies tanie by byly albo sukienki na lato? jak bedziesz miala czas to poszukasz?
elfiko
lipcowe mamy ´05
o rany kobitki ale napisalyscie!!!! Rano zagladalam a teraz znowu 10 stron do czytania.
Ja juz po obiadku ;D dzisiaj strajkowalam i nic nie gotowalam w rezultacie jedlismy pizze bo mi mania wczoraj smaczku narobila i tak sobie pomyslalam, ze jak mania je to ja tez bede ;D upss ale jestem zarlok
Ja juz po obiadku ;D dzisiaj strajkowalam i nic nie gotowalam w rezultacie jedlismy pizze bo mi mania wczoraj smaczku narobila i tak sobie pomyslalam, ze jak mania je to ja tez bede ;D upss ale jestem zarlok
elfiko
lipcowe mamy ´05
maniu jaka masz dzisiaj pogode? Bo u mnie za oknem tragedia Snieg pada i jest zimno brrr a ja musze za godzinke wyjsc z domku bo sie z mamusia umowilam na przymiarke, szyje mi sukieneczke ;D
Maniu mnie osobiscie tez te pierwsze spodenki sie bardziej podobaja :laugh:
Maniu mnie osobiscie tez te pierwsze spodenki sie bardziej podobaja :laugh:
mania
Fanka BB :)
jasne!!! Lila pare stron dalej wkleila link o strojach kompielowych a sukienuskiek poszukam i dam Ci znac ok?
Elfiko u mnie sloneczko i niebiskie niebo....ale zapowiadali znowu opady sniegu a juz sie cieszylam ze wiosna idze
Niania nie reklamuj nie reklamuj tych racuszkow bo przylece rany jak ja ostatnio duuuuzo jem az wstyd...to moze dlatego w spodnie sie dopiac nie moge hehe
Elfiko u mnie sloneczko i niebiskie niebo....ale zapowiadali znowu opady sniegu a juz sie cieszylam ze wiosna idze
Niania nie reklamuj nie reklamuj tych racuszkow bo przylece rany jak ja ostatnio duuuuzo jem az wstyd...to moze dlatego w spodnie sie dopiac nie moge hehe
reklama
I fajny link dla Was o tym jak wybierac łózeczko http://tvp.pl/1436,100058,5.view