reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

aha jak by sie Wam cos podobalo to dajcie znac ja wlasnie wysylam paczuche do mojej przyjaciolki  ;D

reklama
Dzieki Maniu za komplement, ale wiesz jak to mówią w tym dniu każda z nas jest najpiekniejsza... ;D (pewnie dlatego tak lubie to zdjęcie) ... tu zamieściłam tylko jego fragment, ale w całości było zrobione w Łazienkach, widać pałac na wodzie (niestety w remoncie hihih)

ja tez musze czuwać, żeby innych "nie zanudzać" swoją ciążą. Często jest jednak tak że zostaje zasypywana pytaniami co i jak, bo jak wspominalam wczesniej przecieram szlaki i w rodzinie i wsród znajomych. Zawsze ktoś musi być pierwszy - średnio mi tylko odpowiada, że to ja jestem tą pierwszą.

Maniu, ja jeszcze wrócę do tego twojego wózka. Napisałaś wczoraj, że Tymcio nie mógł w nim leżeć wygodnie. Czy to znaczy, że jak się go rozłoży, to nie jest płaski?

Hmm, no to mnie zmartwiłaś. Ale z drugiej strony tak myślę, że w tym głębokim wózku to dzidzia tylko pojeździ tego lata, bo za rok to już spacerówką będzie chyba, no nie?
Kurcze, ale mi się ten wózeczek podoba, ale w takim razie to musimy jeszcze przemyśleć wybór.

A mój Kajtuś się obudził, bo znowu mi brzuch podskakuje ;D Czeka z mamusią i obiadkiem na tatusia :)

Wiecie co wymyśliłam? Wprawdzie to jeszcze wcześnie, ale tak sobie myślę, że w lipcu, jak zaczniemy rodzić, to musimy się jakoś powymieniać tel. komórkowymi i jak któraś urodzi, to wyśle smska do kogoś innego, coby ten ktoś ogłosił na forum, że mamy nowego dzidziaka :) W ten sposób będziemy na bieżąco i nie poumieramy z ciekawości, co tam u reszty :)

reklama
Do góry