reklama
Dzieki Maniu za komplement, ale wiesz jak to mówią w tym dniu każda z nas jest najpiekniejsza... ;D (pewnie dlatego tak lubie to zdjęcie) ... tu zamieściłam tylko jego fragment, ale w całości było zrobione w Łazienkach, widać pałac na wodzie (niestety w remoncie hihih)
ja tez musze czuwać, żeby innych "nie zanudzać" swoją ciążą. Często jest jednak tak że zostaje zasypywana pytaniami co i jak, bo jak wspominalam wczesniej przecieram szlaki i w rodzinie i wsród znajomych. Zawsze ktoś musi być pierwszy - średnio mi tylko odpowiada, że to ja jestem tą pierwszą.
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Hmm, no to mnie zmartwiłaś. Ale z drugiej strony tak myślę, że w tym głębokim wózku to dzidzia tylko pojeździ tego lata, bo za rok to już spacerówką będzie chyba, no nie?
Kurcze, ale mi się ten wózeczek podoba, ale w takim razie to musimy jeszcze przemyśleć wybór.
Kurcze, ale mi się ten wózeczek podoba, ale w takim razie to musimy jeszcze przemyśleć wybór.
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Wiecie co wymyśliłam? Wprawdzie to jeszcze wcześnie, ale tak sobie myślę, że w lipcu, jak zaczniemy rodzić, to musimy się jakoś powymieniać tel. komórkowymi i jak któraś urodzi, to wyśle smska do kogoś innego, coby ten ktoś ogłosił na forum, że mamy nowego dzidziaka W ten sposób będziemy na bieżąco i nie poumieramy z ciekawości, co tam u reszty
reklama