reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

aha jak by sie Wam cos podobalo to dajcie znac ja wlasnie wysylam paczuche do mojej przyjaciolki  ;D

reklama
Dzieki Maniu za komplement, ale wiesz jak to mówią w tym dniu każda z nas jest najpiekniejsza... ;D (pewnie dlatego tak lubie to zdjęcie) ... tu zamieściłam tylko jego fragment, ale w całości było zrobione w Łazienkach, widać pałac na wodzie (niestety w remoncie hihih)

ja tez musze czuwać, żeby innych "nie zanudzać" swoją ciążą. Często jest jednak tak że zostaje zasypywana pytaniami co i jak, bo jak wspominalam wczesniej przecieram szlaki i w rodzinie i wsród znajomych. Zawsze ktoś musi być pierwszy - średnio mi tylko odpowiada, że to ja jestem tą pierwszą.

Maniu, ja jeszcze wrócę do tego twojego wózka. Napisałaś wczoraj, że Tymcio nie mógł w nim leżeć wygodnie. Czy to znaczy, że jak się go rozłoży, to nie jest płaski?

Hmm, no to mnie zmartwiłaś. Ale z drugiej strony tak myślę, że w tym głębokim wózku to dzidzia tylko pojeździ tego lata, bo za rok to już spacerówką będzie chyba, no nie?
Kurcze, ale mi się ten wózeczek podoba, ale w takim razie to musimy jeszcze przemyśleć wybór.

A mój Kajtuś się obudził, bo znowu mi brzuch podskakuje ;D Czeka z mamusią i obiadkiem na tatusia :)

Wiecie co wymyśliłam? Wprawdzie to jeszcze wcześnie, ale tak sobie myślę, że w lipcu, jak zaczniemy rodzić, to musimy się jakoś powymieniać tel. komórkowymi i jak któraś urodzi, to wyśle smska do kogoś innego, coby ten ktoś ogłosił na forum, że mamy nowego dzidziaka :) W ten sposób będziemy na bieżąco i nie poumieramy z ciekawości, co tam u reszty :)

reklama
Do góry