reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Dziewczynki wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta. :)
Ja dzisiaj mam dzien lenia. Wstalam, zjadlam sniadanie i znowu poszlam spac. Teraz wstalam - jem obiad i oczy mi sie kleja. Chyba znow pojde spac.
Sylwio tobie zycze szybkiego powrotu do zdrowia, trzymaj sie.
No nie moge ide spac.

reklama
A ja dzis spedzac bede wieczor w babskim towarzystwie - wiec sie tak ostro nie szykuje, zreszta nie mam kiedy.
Niestety kolezanki dzieciaczkow nie maja wiec nie bedzie wypytywania o szczegoly związane z ciążą :(, ani z niemowlakami.

Dzieki!!!! za podpowiedz!!!!!

Sylwia ale ladna buziaaaaa!!!

Aga faktycznie jutro mam wizyte :laugh: ciekawe co tam w srodku slychac?

reklama
To w takim razie Aniu super zabawy, mnie nasz sabat czarownic ominął w ten weekend ze względu na chorobę, ale tez rzadna inna nie jeste w temacie dzidziusiów więc cały czas wuważam żeby nie zanudzac zbytnimi szczegółami podczas spotkań towarzyskich ... ;D

Do góry