reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Wszystkiego najjjjjj z okazji DNIA  KOBIET :D!!!!!!!!!!!

Agnieszko nie ma sprawy,powiem Karolowi on chetnie sie pobawi i cos zrobi,ale jeszcze sie go zapytam jak wroci z pracy bo teraz zalozylismy wlasna firme i ma juz pierwsze zlecenia a pracuje jeszcze normalnie w innej firmie ::)
Ale on lubi sie bawic wiec pewnie w wolnym czasie cos tam pokombinuje tylko napisz na kiedy bys chciala miec,ok? :D

Ja dzisiaj wtrynilam az dwa ponczusie ;D    A tak na marginesie to nasze malenstwo dalo wczoraj w nocy znac o sobie tatusiowi bo kopalo nie samowicie ;D  Wogole z niego to chyba nocny marek bo zawsze mnie kopie jak ide spac najbardziej,czasem rano i w dzien jak np.usiade i ogladam tv  :D
ale superanckie uczucie jak ja je lubie :D  a i Karol byl pod wrazeniem,juz wczesniej czul ruchy ale nie tak wyrazne ;D

reklama
Lilus fajowo jakby dalo rade to na koniec miesiaca.A jesli nie to sama cosik wykombinuje.Ale wiesz jaby mu sie mialo nudzic to niech lepiej juz sobie pocwiczy ;) takie zaproszonka robic.
kobieta201m.jpg

Ale zazdroszczę Ci Lilko tych kopniaków... u mnie na razie cisza, ale na usg widać było jak sie kręci... no i dwoiedziałam sie że łożysko mma na przedniej ścianie więc to pewnie dlatego, miałas racje Aga

Maniu ty jutro na wizytke do doktorka?Ja w czwartek a Asiolek w piatek tak?Ah,to juz niedlugo...tralala...ciekawe co tam w brzuszku slychac... :)
kobieta201m.jpg

wiecie co juz półtorej godziny czytam zaległosci na forum, a tu jeszcze 10 stron mi pozostało... przybywa ich w zastraszającym tempie... hihih

oj cos mi sie wydaje ze dzis naciagne Loska na spodnie ;) tylko nie wiem ktore
te sa po $20
ona265456-00b.jpg

a te po $30
ona272372-00b.jpg

hm bo jak do tej pory mieiclam sie w moje portasy a tu od wczorj juz dopiac sie nie moge ;D te z poprzednie ciazy sa jeszcze za wielkie i w czym tu chodzic? no chyab ze tak jak tu dzis przeczytalam na golasa bede chodzic  ;) ;D

reklama
Ja mam wyrzuty sumienia jak tu w pracy zaglądam i nadganiam wszystkie newski. Ale wieczorkami to już na naszym forum zazwyczaj pustki :(

Do góry