reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

po obiadku, ciasto pokrojone, ale bez cynamonu :( to nie to samo herbatka na stole, zjem chyba kawałek i idę spać bo dzis nie do życia jestem !!
jeszcze ta wczorajsza tragedia :( przykra sprawa [*]

reklama
tusia26 pisze:
Mnie łoś dziś denerwuje ze mam ochote uciec od niego. Jest dzis okropny - jak stara baba czepie się byle bzdury i nie potrafi sskonczyc, zrzedzi jak stary babsztyl. No juz mnie taki nerw lapie ze chyba go wypatrosze ;). A wszystko przez mieso - kupil i gotuje na jutro cos tam a ja powiedzialam ze miesa nie jem, bo ogladalam program jak zabijaja zwierzeta i przed tem torturuja zanim trafia na talerz i mam przez to okropne obrzydzenie, ten tego nie rozumie i jest wojna! ze on gotuje zaczal mi wypominac, ze wybredzam i takie inne, ale gada juz pol dnia i skonczyc tematu nie moze. Frombork city normalnie.

tusia
i co wege ?? :) ja byłam przez 9 lat ! do zeszłorocznego grudnia, ale jak skończę tymika karmić to prawdopodobnie przestane jesć ścierwo )

martuśka z tym polem to i u nas było śmiechu z artka bo on koło rzeszowa się uchował ;) i tam właśnie tak maja pole (a my się śmieliśmy ze wiećniak ;) ) jeszcze np u nas mówimy pozamiatać a on wyzamiatać, my sznyta on sznita, popitka a on przepitka ;) i jeszcze jakieś tam takie

Lilka pisze:
a ja siedze i zajadam pyszną zupke cyganską,mowie wam niebo w gebie i wcale nie jest trudna w zrobieniu i tak sobie mysle ze Tusia jakbys ja zrobiła to twojemu Marcinowi by szczeka opadła
bo moj nigdy nie lubil zup a za tą to szaleje
jest syta,bo gesta i wydaje sie cholernie trudna w zrobieniu a tak nie jest ;)

jak bedziecie chciały to ją wam napisze jak sie robi :)

ja mam czas a tu pustka....standarcik :laugh:

a zapodaj ten przepisik lila tylko w odpowiednim wątku :)

elficzko tak tak jabłka górą !!! :D ja codziennie wieczorkiem ze 2 muszę zetrzeć :)

tusia26 pisze:
Narazie jeszcze jestem na niego zła za to ze on na mnie zly wiec zupy ni hu...ja nie gotuje ;D, ale Lilus tak na przyszłośc mozesz dac przepis na tym naszym watku o przepisach.

ot się powtórzyłam ;\)

a ja nadrabiam......... zamiast spać lub pooglądać na dobre lub poodpoczywać

elficzko no to świetnie że z fotkami ok ja muszę swoje zgrać bo gdyby tak cośto ojojojjjj, a weronika to chyba od narzeczonego kornleka odgapia, moze im siępodłoga spodobała ;) dobrze że nic im sięnie stało a co do zbyt długiego spania i niepzebudzania to ja teżtak mam jak nie śpi źle a jak śpi to się martwie i nasłuchuje czy oddycha

i po spaniu tymi się obudził a ja ani ciasta z herbacinką ani filmu ani już wogóle spania a jestem taaaaka śpiąca

elfiko pisze:
a i chciałam Kredzi napisać bo widze że nas przegląda ;) ze Weronika ma juz obniżone łóżeczko, spała tak pierwszą noc ;D

no i baaaaaaaaaardzo mnie to cieszy :D już nie będę się tyle martwiła o te nasze szkraby !

a u nas w nocy często jest 18, bo w kominku przygasa i fest sie nie hajcuje ale niemarźniemy zbytnio :)

Wiki_28 pisze:
cześć
u nas noc tragiczna
ok 23 byliśmy z małym na pogotowiu bo dostał gorączkę i myślałamże to przez to że nie robił kupki przez 3 dni no i dostał czopka glicerynowego i wróciliśmy do domu
kupka była ale to nic nie dało Oliwierek dalej miał gorączkę i płakał strasznie nosiliśmy go z mężem na zmianę całą noc
rano zrobiłam mu badanie moczu bo myślałam że może z moczem coś nie tak ,A LE WYSZŁO OK
No i lekarka powiedziała że to mogą być zęby lub brzuszek
mi się wydaje że chyba bardziej brzuszek bo często podciąga nóżki do brzuszka
no i jak brzuszek to chyba po zupkach, dziś będzie na samej piersi ale nie wiem co teraz mu dawać do jedzenia

wiki biedaki, a może zamiast jakiś zupek to kleik kukurydziany?? no nie wiem może tak elficzko... ;)

Iwon pisze:
Joł ;D

Elfiko
widzę, że nasza przyszła parka ;) miała zaprawę z obniżonym łóżeczkiem w tym samym czasie.
My też obniżyliśmy wczoraj wieczorem i było ok :)

no tak też mi się wydawało że już pisałaś iwon że kornelek troszkę podupadł ;) nizej podłoi :) a co do pobudek to tymi już 2 dzień po 6 !!! ale jeszcze przysypiam troche i on tak sie meczy przy cycu troszkę a ostatnio często sie budził o 7.53 !!!

o zaczyna marudac już się znudziło przekrecanie

reklama
Do góry