reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
Iwon a jakos tak dziwnie, pogadalismy, wypilismy troszke i jak zwykle ostatnio po winku zachcialo mi sie strasznie spac wiec ja lulu a Rafal............biedaczek musial sie obejsc smakiem!!!! >:D >:D >:D

;D

reklama
Iwon pisze:
Joł ;D

Elfiko
widzę, że nasza przyszła parka ;) miała zaprawę z obniżonym łóżeczkiem w tym samym czasie.
My też obniżyliśmy wczoraj wieczorem i było ok :)
Acha, gratulujemy pięknie przespanej nocki ;) U nas byłoby idealnie, gdyby nie fakt, że Kornel budzi się o 6.30 i jest już wyspany :p

Iwonko Weronika to samo! Pobudka o 6.00 i koniec, gada, śpiewa potem jak nikt się nią nie interesuje to zaczyna wrzeszczeć,mleka nie chce, wypije ale tak bez specjalnego głodu, czasem ja zdąrze zabrać do nas do łóżka zanim sie ostatecznie wybudzi i wtedy tak góra do 7.30 pośpimy sobie ale z przerwa na smoka który o tej porze już notorycznie wypada z buziaka ;D

A nocki nie ma co gratulować bo z tej okazji Weronika postanowiła dać czadu w dzień, ryczała mi ostatnią godzine przerażliwie i nic nie pomagało, dałam jej mleka to piła i co chwila ryk- znowu brzuch. teraz śpi choć to absolutnie nie jej pora na spanie ::) i oczywiście wysypka wóciła w tej samej okazałości co zwykle
Jutro chyba tego lekarza zlinczuje, ja podejrzewam że to od mleka bo tak wygląda i objawy wskazuja na rodzaj alergiii na mleko ale kurcze wszyscy Ci lekarze twierdzą że to nie jest to!! :mad:
tylko dziwne że po wypiciu mleka ma do godziny rzadka kupke, w trakcie picia mleka boli ja brzuch i właśnie wtedy w trakcie picia i zaraz po nasila się ta wysypka!! To co to niby jest kurcze jak nie alergia na mleko??
Powiem jutro temu konowałowi lekarzowi,że chyba pójde do innego moze wkońcu znajde lekarza który zamiast eksperymentowac wreszcie pomoze mojemu dziecku . Kurcze! :mad:

Iwon pisze:
Co do tragedii w Chorzowie,może zabrzmi to okrutnie, ale dobrze, ze nie znalazł się tam ktoś z Twoich naprawdę najbliższych :(
no ja tez sobie tak myślałam ale mimo wszystko mam doła z tego powodu strasznego :-[

Iwon pisze:
E mamo masz podobne zaprawy z sąsiadami, jak my

wy walczycie z sąsiadami a to bądz co bądż obcy ludzie, nad nami mieszka brat męża z rodziną i powiem wam szczerze że wiekszej bandy konowałów to ja nie widziałam.
Maja pokój dzienny nad naszą sypialnią i codziennie musze wysłuchiwac jak sie im życie rodzinne układa, albo sie kłóca tak że sąsiedzi policje wzywaja bo k...,c...., i takie tam leca na okrągło ale najlepsze jest to że po takiej kłótni trzeba sie pogodzić a to też słychać DOKłADNIE
mogłabym kalendarzyk ich pożycia seksualnego prowadzic bo wiem kiedy, jak długo i z jaka częstotliościa sie kochaja.
robia to tak głośno,że musiałabym spać ze stoperami na uszach żeby nic nie słyszeć.
za sciana maja dwójke dzieci w wieku 11 i 15 lat i wcale ich to nie powstrzymuje!
Jeśli akurat sie nie kochaja a szwagier ma na noc do pracy to jego wspaniała żona siedzi do 3 w nocy w internecie i czatuje ::)
to by mi nie przeszkadzało ale ona sobie co chwila herbatki robi a że w domu chodzi w butach a na podłodze maja parkieto to słychac u nas jakby stado koni latało nad głowa i do tego lubi sobie muzyki posłuchac na całyregulator, a co przeciez u siebie w domu jest!
dziwić sie że dziecko sie budzi, wczoraj w nocy sie wkurzyłam i około 2giej wyciągnełam jej wtyczke z internetu( maja puszczony przez nasz komputer)
zaraz poszła spać małpa jedna :mad: :mad: :mad:
fajnie mam co?

elfiko pisze:
wczoraj w nocy sie wkurzyłam i około 2giej wyciągnełam jej wtyczke z internetu( maja puszczony przez nasz komputer)
zaraz poszła spać małpa jedna  :mad: :mad: :mad:
fajnie mam co?

>:D >:D >:D >:D :o :police:

co za krówsko !

Ja wczoraj myślałam, że mnie sz..g trafi przez tych debili... jak patrzyłam na tą maleńką buźkę składającą się w podkówkę, bo się bała tego huku to mi para uszami buchała !!! Jeszcze na tyle dobrze, że nie dymili, jak się im uwagę zwróciło, tylko wyłączyli wiertary.

Moje drogie, zbieram rodzinkę i wybywamy na spacer nad morze, jest ciepło na dworze, poza wiatrem, ale od wiatru jakoś młodą osłonię....

do zobaczenia wieczorkiem :)

i, wczoraj w nocy sie wkurzyłam i około 2giej wyciągnełam jej wtyczke z internetu( maja puszczony przez nasz komputer)
zaraz poszła spać małpa jedna :mad: :mad: :mad:
fajnie mam co?
Brawo Elfiko :) niezła jesteś!!! widzę , że szwagierka już sobie poczatuje he he :) ale cóż jak nie można po dobroci... to trxeba sprytem

A wogóle to cześć :)
Wpadała na chwilkę zobaczyć co u Was i spadam bo zaraz na basen.
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ dla dzisiejszych jubilatów

ale wam zazdroszcze spacerów i basenów, ja siedze w domu bo tyle sniegu że na metr sie wyjechać nie da :-[
ciepło ale co z tego?

reklama
elfiko pisze:
ale wam zazdroszcze spacerów i basenów, ja siedze w domu bo tyle sniegu że na metr sie wyjechać nie da :-[
ciepło ale co z tego?

ja tez zazdroszcze, szczegolnie tego basenu no i spaceru nad morzem...............teskni mi sie za baltykiem, mam nadzieje, ze uda sie pojechac na wakacjach powugrzewac sie troche!!!!!

chcociaz planujemy spacerek...........dzis moj los w domu, bo przez zalobe narodowa odwolali mu koncert w pracy..

Do góry