reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ja tu tez na chwilkę zajrzałam,bo zaraz idziemy się kąpać

nie chciała mała wcele popołudniu się zdrzemnąć i pójdzie szybciej do łózka za to,bo już ledwo na oczy patrzy ;)

dzięki AniuSzwarc za odpowiedź ;D
w sumie na naszym basenie są 4 niecki ,w tym jedna typowo dla dzieci,a i miejsca do przebierania dla niemowlaków są :p
syn mi mówił,że jakieś zajęcia ztakimi maluchami,jak Oti też są prowadzone przez jakiegoś mężczyznę z Wrocławia............
więc nic innego mi nie zostaje,jak dowiedzieć się w sekretariacie.............

tak myślałam,że najpierw to może bym sama z Otką poszła,no nic zobaczę co i jak ,kiedy już będę wszystko wiedzieć ;D

reklama
cześć dziewczyny, dziękujemy bardzo, bardzo mocno za życzonka dla naszego półrocznego Michałka :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* - jak ten czas poleciał....

tymon wypił 150 !!! :o :o kaszy ryżowej malinowej ! moze pośpi dłużej :D O0 jestem troche zła bo nie kąpany dziś drugi dzień :mad: wczoraj leciałą żółta woda a dziś miałam go kąpać odciągnęłam mlesio (150) zrobiłam 80 kaszki bo ostatnio wypijał 60 i poszłam po tyma do rodziców do sypialni a tam ania przymniosła kaszę dla bena a ten biedny rączki wyciąga i się trzęsie jak by nigdy niejadł ! :o no to mu dałam wytrąbił bez żadnej zabawy i jeszcze chce, to poszłam dorobić mu tą 50 wracam a ten na wpół śpiący, to tylko go przemyłam nasmarowałam buziaka maścią dostał resztkę kaszy i cyca jeszcze wyssał !!! normalnie szok!!! padł jak mucha przy cycu zobaczymy ile pośpi po takiej ilości kaszy+cyc???

e mamo ciasto rewelka, choć tym razem lekki niewypał bo zapomniałam o proszku do pieczenia i cynamonu nie było ale już 2 razy robiłam i miodzio ::) a co najlepsze że prościutkie i szybkie :D coć lubię pobawić sięw kuchni to czasem tak na szybciora i bez brudzenia naczyń :D

aaaa co wam miałam ! kupiłam sobie ostatnio mleko sojowe w proszku, jednorazówy, bo duzego nie było (już kiedyś je miałąm) tak fajnie się rozpuszcza, takie miałkie zrobiłam sobie od razu bananowe i na próbę naturalne, jakieś pyszniutkie (kiedyś nat wydawało mi sie syf) tak mnie tknęło sprawdzam składniki a tam serwatka w proszku !!!!!!! :o :o :o :o :o :o :o :police: kurde no też mi nie przyszło do łnba sprawdzać mleka sojowego bo przecież sojowe a tu aki cyrk ! no i tymik wczoraj wysypany a dziś jeszcze więcej!!!

idę się myć i kolacyjkę wciągnąć

a co do tragedi.........to straszne! jak tak się słyszy czy widzi aż strach pomyśleć co ci ludzie musieli przeżyć!! jak zapalałam świeczkę o 18 to aż mnie za gardło ścisnęło tak mi żal :(

no no ładne fotki e mama tak nas szczuje tym swoim morzem ;) ah zazdroszczę

a tymi już popłakuje i jęczy przez sen chyba zęby znowu daja znać o sobie! no sama nie wiem a siostrzeńcowi diś wyrżnął się 8 ząb! ostatniego stycznia skończy 10 miesięcy

wyłączam kompa buźa

salve zapraszamy :)

kurde dopiero zmykam ah niemogę nigdy skończyć jak zacznę oglądać maleńie kruszynki! patrzałam pierwsze fotki lutowych i wrześniowych szkrabów ah :):):):):)

aniu.g :-*

już serio zmykam kolorowej nocki :) tzn snów a nocki spokojnej i małobudliwej ;)

Byłam w galeryjce......................BOSHHE ,jakie te nasze dzieciaczki są SŁODKIE!!!!

WSZYSTKIE BYM TAK POPRZYTULAŁA.................normalnie oszaleć można na ich punkcie!!!! ::) ::) ::)

fajnie byłoby tak zrobic im wszystkim razem zdjęcie ;)

i jakiś kalendarzyk dla każdej ;D

reklama
Edytko zdjątko znad morza cudne..................ja chce nad Bałtyk.............buuuuuuuu

a z Weroniki Elfiko taka laska się zrobiła.........no i w konkursie na najładniejsze rzęski wygrywa PIERWSZE MIEJSCE
oj będzie tatuś z bejzbolem pryszczatych chłopaków gonił ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry