reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

tak pappapa Tusiu  :laugh: ;)

a moja się zrobiła strasznie nerwowa teraz, to znaczy byle trzask ją wybudza, np. buletka plastikowa jak zatrzeszczy, a dziś z tą wiertarą to w ogóle była histeria na przegięciu....

kiedyś chyba Tusia pisała, że Majcia tak się zrobiła czujna na hałasy... taki wiek głupi chyba? bojątka małe, echhhh....

no nic idę do łosia bo mi krzyczy, że w tym pokoju jest chłodno i mu oziębłam chyba hahahhaa

dobranoc ;) :laugh: ;D :p

reklama
e_mama pisze:
chciałam napisać dobranoc 8) :laugh: ;)

pamiętacie taką reklamę: pędem pędem do zelmera niech ugniata niech uciera hahahahahhaha

no to ja pędem w ramiona łosia, może się odłosi na dziś wieczór hmm ;D ;) :laugh:>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

do jutra babeczki !:):):)

No ładne rzeczy Edytko, ciekawe co ten łoś ma ucierać, a co ugniatać.
No ja juz normalnie widzę co tam się będzie działo.
Ja juz padnięta jestem, łoś nie woła, na nic sie dzis nie zapowiada :p ::)

Ufff nadrobiłam!!
wszystko przez tego mojego łosia..................ma wolne i siedzi przed kompem caly czas
SZLAG MNIE TRAFIA,bo nijak nie mogę tu zajrzeć,nawet na chwilę.............on nawet do kibla nie wychodzi,
BĘDĘ MU MUSIAŁA JAKIEGOŚ ŚRODKA NA PRZECZYSZCZENIE DOSYPAĆ >:D :o O0

cały przyszly tydzień ma wolne..............JA OSZALEJĘ!!! :mad: :mad: :mad:

Chciałam złożyć spóźnione życzenia z okażji rozpoczęcia 8 :o miesiąca KOCHANYM MALUSZKOM:

:-* :-* :-* MATEUSZKOWI-Ani :-* :-* :-* MATEUSZKOWI-Brunetki :-* :-* :-* GABRYSI-Mani  :-* :-* :-*

SŁODKICH  :-* :-* :-* DLA PÓŁROCZNEGO MICHAŁKA-Alki  :-* :-* :-*

A korzystając,że już mamy 29 złoże życzońka dla dzisiejszych solenizantów ;D ::)

WIELU BUZIAKÓW DLA PÓŁROCZNIAKÓW :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* NINY-Sylwi79 ;D ADASIA-Niuńki ;D KORNELKA-Domi ;D

Kobitki trzymajcie się ZDROWO,choróbskom mówimy stanowcze NIE!

Elfiko,a Ty się kobitko odrzywiaj zdrowo i treściwie................i bardzo dużo wypoczywaj............nie stresuj sie kochana,bo to wypłókuje magnez!

Tusiu wpadnij do mnie na obiadek,mam dziś piersi kurczaka ................mniam pyyyycchhaaaa

no i znów nie pamiętam,a jak nadrabiam zaległości,to tyle mam do napisania :-[ :p :(

TAK SIEDZĘ TUTAJ,A TAM W TV MAM WŁĄCZONE TVN24.............BOSSHE JAKA TRAGEDIA DLA TYCH LUDZI,KTÓRZY TAM MARZNĄ POD TYM ZWALONYM DACHEM!

lecę spać Dobranoc,a właściwie DZIEŃ DOBRY! ;)

hanti pisze:
TAK SIEDZĘ TUTAJ,A TAM W TV MAM WŁĄCZONE TVN24.............BOSSHE JAKA TRAGEDIA DLA TYCH LUDZI,KTÓRZY TAM MARZNĄ POD TYM ZWALONYM DACHEM!

chciałam Wam kochane powiedziec że tam w tej hali gdzie zawalił sie ten dach był mój wujek na wystawie i jest ranny ale bedzie ok i byl tam też mój sąsiad i tata mojej bliskiej koleżanki i sasiad ok ale tata koleżanki nie wiem jeszcze co z nim.
ten chorzów to blisko mnie i znałam dużo osób które tam były i tak strasznie mi smutno :-[ :-[ :-[ taka tragedia :-[

:(:(:(:(:( straszna tragedia !!!!! Boshhhhhhhhhhhh
aż mam dreszcze jak o tym czytam :(:(:(

zapalmy świeczkę za wszystkie ofiatry tej tragedii (*) (*) (*) (*) (*)

reklama
za to u nas w nocy dziwne rzeczy sie działy
nakarmiłam Weronike jak zwykle o 23 i połozyłam sie , około godziny 4tej moje dziecko obudziło sie pierwszy raz tej nocy!!!!! i zaczęła gadać ałłłęeeee,abbbuujjjja rrreeeee na całe gardło wrzeszczała i piszczała a łoś spał, chyba go dzisiaj na czyszczenie uszu wyśle jak z roboty wróci bo nic nie słyszał!!!
postanowiłam zaczekać az zacznie płakać i nie wstawałam, po pięciu minutach koncertu zaległa cisza, wstaje pomalutku, zaglądam do łózeczka a Weronika śpi jak zabita i co najlepsze zasnęła bez smoczka!!!!!
i spała do 6.30 rano, ......
tyle że ja sie nie wyspałam bo od 2 w nocy co chwila wstawałam zobaczyć czy wszystko z nią ok bo ona tak nie spała już od dwóch miesięcy i jeszcze ten wczorajszy upadek z łóżka, bałam sie czy sie jej nic nie stało i co chwila jak głupia nasłuchiwałam czy oddycha ::)
no i ona wyspana a ja ledwo żyje ::) ;D
teraz za to nie chce spac, siedzi obok mnie w leżaku i wrzeszczy na całe gardło ze złości bo chce na ręce, jak na ia spojrze to sie śmieje, łobuziak mały

Do góry