reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a ja dzisiaj sama w domku siedze, no popołudniu moze moja mama mnie odwiedzi ale to jeszcze nie jest pewne.
znowu mi zimno, kurcze jak sie ta zima nie skończy to ja zamarzne chyba :mad:
w nocy jak tak wstawałam to myślałam ze mi nogi odpadna, miałam w pokoju 19 stopni brrrrrrrrrrrrrrr

reklama
a i chciałam Kredzi napisać bo widze że nas przegląda ;) ze Weronika ma juz obniżone łóżeczko, spała tak pierwszą noc ;D

a może to odstawienie alergenów pomogło ? hmmm, skoro wcześniej tak często się wybudzała, może ją brzuszek bolał, albo w jelitkach a teraz na skromniejszej dietce się uspokoiło ? tak czy siak, gratulujemy sukcesów :)

właśnie skończyłam kawkę i wypiłabym drugą, no ale bez szaleństw :)

Acha
buziaki dla Wszystkich dzisiejszych wielomiesięczniaków  :-* :-* :-*

ja tez kawke skończyłam a wiecej tez nie moge niestety buuuuuu'
no i przyłączam sie do życzeń dla naszych maluszków

e_mama pisze:
a może to odstawienie alergenów pomogło ? hmmm, skoro wcześniej tak często się wybudzała, może ją brzuszek bolał, albo w jelitkach a teraz na skromniejszej dietce się uspokoiło ? tak czy siak, gratulujemy sukcesów :)
możliwe że to bedzie od jakiegos produktu, czekam az wysypka zniknie a potem pomalutku bede wprowadzać po jednym spowrotem, tylko teraz musze robic przerwy dwutygodniowe we wprowadzaniu produktów.

a Weronika właśnie robi kupe!!! Zawsze jak siedze przy komputerze to tak ma!!ale sobie sposób na odciągnięcie mamy od kompa znalazła ::)

cześć
u nas noc tragiczna
ok 23 byliśmy z małym na pogotowiu bo dostał gorączkę i myślałamże to przez to że nie robił kupki przez 3 dni no i dostał czopka glicerynowego i wróciliśmy do domu
kupka była ale to nic nie dało Oliwierek dalej miał gorączkę i płakał strasznie nosiliśmy go z mężem na zmianę całą noc
rano zrobiłam mu badanie moczu bo myślałam że może z moczem coś nie tak ,A LE WYSZŁO OK
No i lekarka powiedziała że to mogą być zęby lub brzuszek
mi się wydaje że chyba bardziej brzuszek bo często podciąga nóżki do brzuszka
no i jak brzuszek to chyba po zupkach, dziś będzie na samej piersi ale nie wiem co teraz mu dawać do jedzenia

czesc babulki:)

tez wczoraj sledzilismy tvn24..........straszna rzecz, bardzi mi bylo smutno z tego powodu!!!myslalam, jak sie musza czuc te osoby tam w srodku pod tymi zwalami................a ich rodziny, Boze drogi, daj im sile.............

(*) (*) (*)......................

elfiku
pewnie bardzo sie martwilas o znajomych i rodzinke............mam nadzieje, ze juz z nmi wszystko ok!!!
no i gratulujemy sukcesow w nocy!!!

u nas noc jak zwykle, nawet po kaszce spal jeszcze do 1 i sie obudzil.............

ide po kaweczke!!!

Joł ;D

Elfiko
widzę, że nasza przyszła parka ;) miała zaprawę z obniżonym łóżeczkiem w tym samym czasie.
My też obniżyliśmy wczoraj wieczorem i było ok :)
Acha, gratulujemy pięknie przespanej nocki ;) U nas byłoby idealnie, gdyby nie fakt, że Kornel budzi się o 6.30 i jest już wyspany :p

Co do tragedii w Chorzowie,może zabrzmi to okrutnie, ale dobrze, ze nie znalazł się tam ktoś z Twoich naprawdę najbliższych :(

E mamo masz podobne zaprawy z sąsiadami, jak my ;D Przez dwa lata "walczyliśmy" z pewnym wyskokowym młodzieniaszkiem...Boshh, ile nerwów nam napsuł ::) A teraz milusi się zrobił, bo ma nową pannę i niby się nawrócił ;D Zobaczymy, jak długo tak pojedzie. Póki co, powiedzieć złego słowa nie mogę. Wszelkie imrezki kulturalnie i cicho :p

Joasia, jak nastroje po romantycznym wieczorze przy winku? ;)

Tusia jak zawsze rozbrajająca i przywołująca uśmiech na gębie, o taki ;D ;D ;D ;)

Iwon a jakos tak dziwnie, pogadalismy, wypilismy troszke i jak zwykle ostatnio po winku zachcialo mi sie strasznie spac wiec ja lulu a Rafal............biedaczek musial sie obejsc smakiem!!!! >:D >:D >:D

wiecie co??ja tez sie zastanawiam nad obnizeniem lozeczka...........

reklama
Do góry