reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

to sobie kup kuraka i sama gotuj , ja bym sie tam losioiw nie dala! np. jutro bede miala na obiad kurczaka po meksykansku ;D

reklama
elfiko pisze:
to sobie kup kuraka i sama gotuj , ja bym sie tam losioiw nie dala! np. jutro bede miala na obiad kurczaka po meksykansku ;D
Od teściowej będę podbierac :p, bo tam zakazu nie ma. Ja to zwłaszcza jajecznice uwielbiam i wyobrażcie sobie, że nie umię robic zawsze mi się spali, albo za soli, albo taka za mocno ścięta, albo za rzadka i jak żygi no nie wiem czemu to tak ::) ale teściową jak poproszę to mi często robi :p ::)

I co to wszystko na dzisiaj? Nikt już nic nie napisze? :-[ No to ja tez uciekam myciu i spaciu. Cześc cipuchle do jutra!

tusia26 pisze:
elfiko pisze:
to sobie kup kuraka i sama gotuj , ja bym sie tam losioiw nie dala! np. jutro bede miala na obiad kurczaka po meksykansku  ;D
Od teściowej będę podbierac  :p, bo tam zakazu nie ma. Ja to zwłaszcza jajecznice uwielbiam i wyobrażcie sobie, że nie umię robic zawsze mi się spali, albo za soli, albo taka za mocno ścięta, albo za rzadka i jak żygi no nie wiem czemu to tak ::)  ale teściową jak poproszę to mi często robi  :p ::)

hahhahahhaahhahhaha nie no nie mogę normalnie :) ;D ;D ;D ;D ;D
odpowiem po Nianiowemu: posikałam się ze śmichu !!!:):):):):):):) ;D ;D ;D ;D ;D :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

jeszcze raz na odchodne spojrzałam i pozegnam się - pa Elfiko, E-mamo i Brunetko bo widze, zę wy jeszcze wstąpiłyście

hurrrrrrraaaaaaaaa!!!!! zdjecia uratowane!!!!!

zapomnialam wam napisac ze Weronika spadla mi dzisiaj z lozka!! wietrzylam jej pokoj i przewijalam ja w drugim a mamy tutaj taka waska kanape i spadl mi pampers na podloge to obok Weroniki polozylam reke zeby nie spadla i sie schylilam a ona nie wiem jak ale tak skakala ze chyba przeleciala przez ta moja reke i jak grzmotnela o ziemie !!!! o  mlo nie umarlam!!!! strasznie plakala ale bardziej ze strachu bo sie musiala niezle wystraszyc biedactwo moje kochane.

chciałam napisać dobranoc 8) :laugh: ;)

pamiętacie taką reklamę: pędem pędem do zelmera niech ugniata niech uciera hahahahahhaha

no to ja pędem w ramiona łosia, może się odłosi na dziś wieczór hmm   ;D ;) :laugh:>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

do jutra babeczki !:):):)

reklama
to i ja uciekam, los jeszcze ratuje komputer ale zaraz go opamietam bo slowem sie o mnie nie odzywa losisko paskudne.
pa!!!

Do góry