reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny mój Marcin zrobił w domu zakaz jedzenia wszystkiego co ptasie, czyli miesa ptasiego, jajek i produtów w których jest coś z ptasiego. No nie wiem jak ja bez jajecznicy wytrzymam, mojego ulubionego pasztetu z kogucikiem i wogole to jedyne mieso ktore lubie, normalnie beczec mi sie chce :-[ umre z głodu, teraz to na bank.

reklama
Adam Michnik po śmierci trafił do nieba. U bram niebios spotyka św.Piotra,
który go oprowadza po niebie. Michnika bardzo zaciekawiły zegary
rozmieszczone w ogromnej ilości po całym niebie.. Pyta się więc św.. Piotra:
- Co to są za zegary i czemu wskazują różne godziny
- Widzisz Adamie - odpowiada św.Piotr
- Każdy człowiek ma taki zegar, którego wskazówki przesuwają się do przodu z każdym kłamstwem. Z chwilą urodzin zegar każdego człowieka wskazuje godzinę 12. Widzisz tu na przykład jest zegar Matki Teresy, który wciąż
wskazuje godzinę 12.
- A gdzie są zegary Kaczyńskich ?
- Ich zegary robią za wentylatory w holu głównym

E_mamo ja tez na plytki pozgrywane mialam ale ambitnie wywalilam to spowrotem na komp bo chcialam miesiacami i datami poukladac a plytki byly RW wiec pomazane , no i wczoraj skonczylam ukladac i zostawilam na dzisiaj dla losia wgranie na plytki ale dzisiaj rano nam kompa szlak trafil i d...

Tusia a dlaczego macie taki zakaz? ja tez glownie z mies to drobiowe

e-mamo miło słyszec, bo w domu tego nie doceniaja, ze ja nawet wesola jestem i ok humor posiadam, maja mnie poprostu za szurniętą i strasza psychiatrykiem.

pokona´lam mojego lenia i upieklam ciasto- murzynek  ;D
i juz walcze ze soba od godziny czy aby nie uszczknac troszke? jak myslicie?
kurcze ale mnie kusi ale los sie bedzie smial ze brzuszki robie i ciasto pozeram  :mad:

Elfiko bo podobno epidemia ptasiej grypy sie rozszerza i to wszystko przez ostrożność, mój mąż to taki ostrożniś. No i właśnie dziś ta kłutnia to przez te czarne mięso co gotuje co ja niby teraz będę wcinać zamiast ochaniutkiej piersi kurczaka. Fu mnie obrzydzają takie mięcha, niewiadomo nawet jak dobrze przyrządzone. On się wkurza, że ja przez to wogóle mięsa nie będę jadła i dostanę anemi.
::)

Boshe on ma bzika jeszcze w tej kuchni tam napier... jakies żarło. Smarzy jakies paprykiz czosnkiem i cebula, jakieś sosy robi ide zajrzec moze da troche czegos bezmiesnego :p

ja to bym zakiego meza chciala co by mi gotowal czasem, ale tylko czasem bo tez lubie a co do tej epidemii to chyba jeszcze nie jest tak zke zeby odstawiac kuraki co?

a złość juz mi przeszła na niego, bo mu przeszła na mnie i tak się przymilał wiec wyszło jak wyszło i już jest ok.

reklama
Do góry