reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

czesc babeczki..........

juz po zakupach...........mam juz zapas sloiczkow na jakies dwa tygodnie :)

lilka ciesze sie, ze zabieg sie udal i ze juz wszystko super............pewnie maz cieszy sie bardziej od Ciebie!!!

ide poczytac co tam naklikalyscie!!

reklama
Mnie łoś dziś denerwuje ze mam ochote uciec od niego. Jest dzis okropny - jak stara baba czepie się byle bzdury i nie potrafi sskonczyc, zrzedzi jak stary babsztyl. No juz mnie taki nerw lapie ze chyba go wypatrosze ;). A wszystko przez mieso - kupil i gotuje na jutro cos tam a ja powiedzialam ze miesa nie jem, bo ogladalam program jak zabijaja zwierzeta i przed tem torturuja zanim trafia na talerz i mam przez to okropne obrzydzenie, ten tego nie rozumie i jest wojna! ze on gotuje zaczal mi wypominac, ze wybredzam i takie inne, ale gada juz pol dnia i skonczyc tematu nie moze. Frombork city normalnie.

Joaska pisze:
czesc babeczki..........

juz po zakupach...........mam juz zapas sloiczkow na jakies dwa tygodnie :)

lilka ciesze sie, ze zabieg sie udal i ze juz wszystko super............pewnie maz cieszy sie bardziej od Ciebie!!!

ide poczytac co tam naklikalyscie!!

Joasiu czuje roznice od razu!! chocby jak ide na kibelek siusiu zrobic
jak go miałam to musialam sie do przodu pochylac bo mnie tam szczypalo
a teraz? luzik  :D ale z przyzwyczajenia ciagle sie pochylam

ojj cieszymy sie oboje  ;D ale tydzien sie musi goic wiec celibacik  ;D

tusia26 pisze:
e_mama pisze:
Ogromniaste buziaki dla Michałka z okazji wkroczenia w drugie półrocze od Julki i ode mnie też :) :-* :-* :-* :-* :-* !!!!

Z okazji skończenia 7 miesięcy buziaczki dla Gabi Maniowej, Matiego Brunetki i Darii Dasarii  !!! :-* :-* :-* :-* :-*

Dołanczam sie do życzeń  ;D
i my tez sie dołączamy
kurcze ale jestem zacofana nie wiem kiedy was dogonie jedyna nadzieja ze w łikend bedziecie mniej pisac ;D

reklama
elfiko pisze:
a i jeszcze mam pytanie
ja uzywam takich witaminek multitabs ACD a Wy chyba innych tak? jakiegos cebionu?? co to i ile kosztuje?? bo ja place za buteleczke okolo 20zl i wystarcza na trzy tygodnie.

My używamy witamin CEBIONMULTI w kroplach (3krople 1raz dziennie) cena ok 15zł i starcza na bardzo długo
oraz krople VIGANTOL (1kropla raz dziennie). VIGANTOL jest na recepte.

Do góry