reklama
e_mama pisze:Ania.G napisałaś na cycusiowych, że mąż góral, mieliście takie tradycyjne góralskie wesele czy takie ceprowskie, normalne znaczy się ?
jeśli to wscibstwo to nie odpowiadaj![]()
Zadne wscibstwo tylko babska ciekawosc, ktora zaspokoje ;D
Mielismy ceprowskie - zawsze chcialam w bialej sukni balowac na weselu a kiecka goralska troszke kolorystycznie odbiegala od moich marzen ;D
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
ania.g pisze:e_mama pisze:Ania.G napisałaś na cycusiowych, że mąż góral, mieliście takie tradycyjne góralskie wesele czy takie ceprowskie, normalne znaczy się ?
jeśli to wscibstwo to nie odpowiadaj![]()
Zadne wscibstwo tylko babska ciekawosc, ktora zaspokoje ;D
Mielismy ceprowskie - zawsze chcialam w bialej sukni balowac na weselu a kiecka goralska troszke kolorystycznie odbiegala od moich marzen ;D![]()
dzięki ;D :laugh:
tak sobie właśnie pomyślałam o Tobie, bo przeglądałam fotki z naszego listopadowego wypadu do Zakopca i zrobilismy parę zdjęć orszakowi weselnemu, który wyjeżdzał z Sanktuarium MB Fatimskiej... jeny ile tam było tych bryczek, nie wspomnę o tym, że zakorkowali całą ulice i wlekliśmy się za nimi aż do Krupówek
tofinek
Fanka BB :)
tusia26 pisze:hi hi Tofinek uwielbiam cię :-*tofinek pisze:no nie, takie posty powinny byc zakazane, znajde Cie i zrobie Ci kocówę :laugh:tusia26 pisze:A Majciocha ma dzis dzien spania wyobrazcie sobie, ze spi juz piata godzine z krótką przerwa na obiadek. ;D Ale fajnie. Porałam, posprzatalam i troche sie pobyczylam. Jupi !!!!!! ale mi dobrze.
No zaraz noc sie zbliża a Majciocha pewnie jak to od dawna bywa prześpi ładnie całą noc, 10 godzin nieprzerywanego snu. Oj znów się wyśpię >;D
TO NIESPRAWIEDLIWE
dlaczego jednym trafia się mąż skarb i dziecko jak aniolek
kate332
lipcowe mamy'05
pewnie że niesprawiedliwe, ...... żeby tak chociaz 5 godzinek .......nie jestem zachłannatofinek pisze:tusia26 pisze:hi hi Tofinek uwielbiam cię :-*tofinek pisze:no nie, takie posty powinny byc zakazane, znajde Cie i zrobie Ci kocówę :laugh:tusia26 pisze:A Majciocha ma dzis dzien spania wyobrazcie sobie, ze spi juz piata godzine z krótką przerwa na obiadek. ;D Ale fajnie. Porałam, posprzatalam i troche sie pobyczylam. Jupi !!!!!! ale mi dobrze.
No zaraz noc sie zbliża a Majciocha pewnie jak to od dawna bywa prześpi ładnie całą noc, 10 godzin nieprzerywanego snu. Oj znów się wyśpię >;D
TO NIESPRAWIEDLIWEbuuuuuuu
dlaczego jednym trafia się mąż skarb i dziecko jak aniolek???
mania
Fanka BB :)
tofinek pisze:tusia26 pisze:hi hi Tofinek uwielbiam cię :-*tofinek pisze:no nie, takie posty powinny byc zakazane, znajde Cie i zrobie Ci kocówę :laugh:tusia26 pisze:A Majciocha ma dzis dzien spania wyobrazcie sobie, ze spi juz piata godzine z krótką przerwa na obiadek. ;D Ale fajnie. Porałam, posprzatalam i troche sie pobyczylam. Jupi !!!!!! ale mi dobrze.
TO NIESPRAWIEDLIWEbuuuuuuu
dlaczego jednym trafia się mąż skarb i dziecko jak aniolek???
zgadzam sie dlaczegoooooo ??? to niesprawiedliwe
kate332
lipcowe mamy'05
mam pytanie czy wasze dzieci tez sie wiercą w nocy? mój krzysik np przewraca sie w czasie snu na brzuch i jest mu chyba niewygodnie bo sie budzi, no i czasem wieczorem tez na brzuchu usypia i ja go wtedy przewracam na plecy
nie wiem co z nim zrobic?
reklama
No i dzieki E-mamie popłynełam w swoje stare widomosci i odgrzebałam ostatnią wiadomość przed wyjazdem do szpitala przed porodem oczywiscie. Ale dziwnie mi jeju...Az w brzuchu mnie skręca. Ale czadowo sie to czyta teraz.
A to ta wiadomosc"
2005-07-22, 22:50:05
Ha ja jezscze w domu ae skurcze jak cholera. Mówie Wam jaka jazda
No dobra ale teraz to juz jade po mojego Maksia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale zajebiscie mówie Wam wszystakie mamusie 2w1. Jazda na MAXA !!!! NA MOJEGO MAKSA!!!
Czadowo
Kurde jak to było z tym praciem....hmmmm
hihihi wszytsko zapomniałam " ;D
A to ta wiadomosc"
2005-07-22, 22:50:05
Ha ja jezscze w domu ae skurcze jak cholera. Mówie Wam jaka jazda
No dobra ale teraz to juz jade po mojego Maksia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale zajebiscie mówie Wam wszystakie mamusie 2w1. Jazda na MAXA !!!! NA MOJEGO MAKSA!!!
Czadowo
Kurde jak to było z tym praciem....hmmmm
hihihi wszytsko zapomniałam " ;D