reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Łos poszedł po popcorn a ja siedze i kombinuje jak tu wyrwac pare groszy i pojechac cichaczem do Factory Ursus po jakies łaszki z wyprzedazy ::) Teraz kazdy grosz liczony skrupulatnie, ale o ile wiem w tym miesiacu dostane premie (taka co kwartał) wiec kasiory bedzie troche wiecej.. ::)Tylko jak tu zrobic zeby łos nie wiedział hmmm

reklama
Ja Kubę sprzedałam ojcu i się z nim bawi, bo ja dziś padam. u nas co prawda bezzębie ale chyba się zaczyna, płaczu dziś nie było tylko jak spał :( :( :(

NiaNia pisze:
Łos poszedł po popcorn a ja siedze i kombinuje jak tu wyrwac pare groszy i pojechac cichaczem do Factory Ursus po jakies łaszki z wyprzedazy ::) Teraz kazdy grosz liczony skrupulatnie, ale o ile wiem w tym miesiacu dostane premie (taka co kwartał) wiec kasiory bedzie troche wiecej.. ::)Tylko jak tu zrobic zeby łos nie wiedział hmmm

a kiedy przeprowadzka ? i fotki z nowego domku? hęs? :p :p :p

NiaNia pisze:
a może coś wyprzedasz na allegro???
ja tak chyba zacznę robić...

z allegro to dobry pomysł... mi się niedawno udało sprzedać komodę z przewijakiem ... dodatkowo to był jakiś nowy allegrowicz i kupił za cenę wyższą niż "kup teraz" :p

e_mama pisze:
NiaNia pisze:

a kiedy przeprowadzka ? i fotki z nowego domku? hęs? :p :p :p

Dalismy poprzednim włascicielom czas do końca marca ::) maja sie niby do 15 marca wyprowadzić , ale my potem pewnie odmalujemy, chwile trzeba bedzie poczekac zeby to wyschło i pewnie zrobi sie kwiecień z tego ....kur...a!  ::)
Długo jakoś, no ale trudno. Jakies fotki juz naet mam  wiec moze coś tam wkleje.
O słysze domofon, idzie łos z popcornem. Huraaaaa!!!

to jeszcze na dobranoc ja sie pochwalę, że dzis sprzedalismy maciusiową gondolke - dostalismy wiecej niz sie spodziewalam i jestem happy  :laugh:

dobranoc slodziaki, ide 'pogadac' z mężem  ;) ;D

reklama
DZiewczyny czytałam, ze robiłyście odlewy rączek i nóżek maluchów w masie solnej (chyba) .Napiszcie jak się taką masę robi ??

Do góry