Łos poszedł po popcorn a ja siedze i kombinuje jak tu wyrwac pare groszy i pojechac cichaczem do Factory Ursus po jakies łaszki z wyprzedazy :
Teraz kazdy grosz liczony skrupulatnie, ale o ile wiem w tym miesiacu dostane premie (taka co kwartał) wiec kasiory bedzie troche wiecej.. :
Tylko jak tu zrobic zeby łos nie wiedział hmmm
reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
NiaNia pisze:Łos poszedł po popcorn a ja siedze i kombinuje jak tu wyrwac pare groszy i pojechac cichaczem do Factory Ursus po jakies łaszki z wyprzedazy :Teraz kazdy grosz liczony skrupulatnie, ale o ile wiem w tym miesiacu dostane premie (taka co kwartał) wiec kasiory bedzie troche wiecej.. :
a kiedy przeprowadzka ? i fotki z nowego domku? hęs?
tofinek
Fanka BB :)
a może coś wyprzedasz na allegro???NiaNia pisze:Łos poszedł po popcorn a ja siedze i kombinuje jak tu wyrwac pare groszy i pojechac cichaczem do Factory Ursus po jakies łaszki z wyprzedazy :Teraz kazdy grosz liczony skrupulatnie, ale o ile wiem w tym miesiacu dostane premie (taka co kwartał) wiec kasiory bedzie troche wiecej.. :
ja tak chyba zacznę robić...
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
tusia26 pisze:No i poszła do łuzia jeszcze kupe na dobranoc zrobiła :![]()
>
e_mama pisze:NiaNia pisze:Łos poszedł po popcorn a ja siedze i kombinuje jak tu wyrwac pare groszy i pojechac cichaczem do Factory Ursus po jakies łaszki z wyprzedazy :Teraz kazdy grosz liczony skrupulatnie, ale o ile wiem w tym miesiacu dostane premie (taka co kwartał) wiec kasiory bedzie troche wiecej.. :
a kiedy przeprowadzka ? i fotki z nowego domku? hęs?![]()
![]()
![]()
Dalismy poprzednim włascicielom czas do końca marca :
Długo jakoś, no ale trudno. Jakies fotki juz naet mam wiec moze coś tam wkleje.
O słysze domofon, idzie łos z popcornem. Huraaaaa!!!
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
to jeszcze na dobranoc ja sie pochwalę, że dzis sprzedalismy maciusiową gondolke - dostalismy wiecej niz sie spodziewalam i jestem happy :laugh:
dobranoc slodziaki, ide 'pogadac' z mężem
;D
dobranoc slodziaki, ide 'pogadac' z mężem
reklama