reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kaśka k pisze:
jeny coś mnie strzeliło weszłam na styczniowe mamusie i zobaczyłam fajną zuzę z czarnymi włoskami dopiero co sie urodzila ipoczytałam jak dziewczyny szykują się do porodu aż coś we mnie zadrżało
A tak a propos porodów to dzisiaj mi się śniło, że Ania.g jest w ciąży :) Ania, spowiadaj się nam tu :) Nie nabroiliście coś?

reklama
Ja właśnie siadłam na bb, męzulek pyta czy kąpiemy już Maćka, mówię mu, że mam 20 stron do nadrobienia, więc on wziął wszystko i przygotował kąpanko, hihi.

oj........ale produkcja!!!

minilos szaleje w lozeczku, duzy w robocie a ja biedna sama.............

wlasnie wsunelam serek homogenizowany i jakos mi lepiej!!!!

zaraz o kapania i mam nadzieje, ze moj plan dzisiaj zadziala......................

ja swoją wykąpałam, ale coś ostatnio nie bardzo myśli o zasypianiu zaraz po karmieniu ? do tej pory już przy cycu padała...
no nic, póki leży grzecznie w łózeczku to niech tam sobie leży...

ech, poszłabym do jakiegoś pubu na piwko i fajeczkę hehhee
w końcu weekend >:D :p

Klaudia pisze:
A tak a propos porodów to dzisiaj mi się śniło, że Ania.g jest w ciąży :) Ania, spowiadaj się nam tu :) Nie nabroiliście coś?

Broic to my i broimy, ale mam nadzieje ze nieskutecznie ;)

kurcze o takie "prorocze" sny poprosze za jakis roczek - teraz to byloby dla mojej psychiki za szybko.

Kurcze teraz bede sie zastanawiac czy aby napewno nie jestem w ciazy :), no bo @ brak i nie wiadomo kiedy sie pojawi. Klaudia, ale dalas popalic.... ;D

tofinek pisze:
tusia26 pisze:
A Majciocha ma dzis dzien spania wyobrazcie sobie, ze spi juz piata godzine z krótką przerwa na obiadek. ;D Ale fajnie. Porałam, posprzatalam i troche sie pobyczylam. Jupi !!!!!! ale mi dobrze.
no nie, takie posty powinny byc zakazane, znajde Cie i zrobie Ci kocówę :laugh:
hi hi Tofinek uwielbiam cię :-*
No zaraz noc sie zbliża a Majciocha pewnie jak to od dawna bywa prześpi ładnie całą noc, 10 godzin nieprzerywanego snu. Oj znów się wyśpię >:D ;D

kaśka k pisze:
jeny coś mnie strzeliło weszłam na styczniowe mamusie i zobaczyłam fajną zuzę z czarnymi włoskami dopiero co sie urodzila ipoczytałam jak dziewczyny szykują się do porodu aż coś we mnie zadrżało
az mi w tyłku strzyka na samą myśl o tym wszytskim :p
a tak naprawde do im współczuje bo nie zadaja sobie sprawy jaka jazda ich czeka
konfrontacja z rzeczywistoscią jest szokująca
a my to juz mamy za sobą
ja tambym się nie zamieniła ;D

a z drugiej strony im troche zazdroszczę ::)
no i same powiedzcie czy ja nie jestem pojeb..na (pozdrowienia dla moderatora :laugh:)

ania.g pisze:
Klaudia pisze:

kurcze o takie "prorocze" sny poprosze za jakis roczek - teraz to byloby dla mojej psychiki za szybko.

Kurcze teraz bede sie zastanawiac czy aby napewno nie jestem w ciazy :), no bo @ brak i nie wiadomo kiedy sie pojawi. Klaudia, ale dalas popalic.... ;D

Ja nic nie chce mówic ale moja babcia mawiała, ze sny z czwartku na piatek sie sprawdzają ::) :p 8) słowo

reklama
NiaNia pisze:
ania.g pisze:
Klaudia pisze:

Ja nic nie chce mówic ale moja babcia mawiała, ze sny z czwartku na piatek sie sprawdzają ::) :p 8) słowo

Kobiety blagam................. :police:

Do góry