reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Mój Miniłos tez spi i jak na ironie losy wybiera sobie skubany dłzusza drzemke po południu. Spi juz pawie godzine. Co za mały łos i cwaniak. Wyprał mnie z energii zupełnie i poszedł sobie spać. A mi sie juz nic nie chce. Wogole nawet ciuchów układac w szafce mi sie nie chce.Beeeeeeeeee juz chyba nie moge dłuzej siedziec w domu ::)

reklama
e_mama pisze:
NiaNia pisze:
Beeeeeeeeee juz chyba nie moge dłuzej siedziec w domu ::)

Niania to wez mojego psa na spacer, on moze i 100 razy dziennie wychodzić :) a mnie się nie chceeeeeeeeeeeee  ;D ;D ;D ;) ;) ;)
O Nie! Tylko nie to. Mnie sie nic nie chce, ani siedziec w domu ani z niego wychodzić. Choler amoze dziś jest jakies bez sensu ciśnienie... ::)

kochane poczytałam zaległosci
zrobiłam sobie obiadek i zaraz zasiąde przed bb z pysznym obiadkiem :laugh:
trzeba chodowac tłuszczyk i big opone :p

ziemniaczki,sosik pomidorowy i klopsiki mielone z suróweczką ;D ;D ;D ;D ;D mniam!!!!!!!!!! ;D

witam kochane !
my po spacerku, licznych zabawach w większości na siedząco, bo już innaczej niebardzo chce być no chyba że jakieś wygłupy, ( teraz właśnie na siebie zerkamy i głupie miny i jakieś odgłosy wydaję a ten śmiech w niebogłosy :D
no ale chyba muszę cholerka zmykać bo kąpanko sie szykuje :) )
obiadku i zrobiłam jabłeczniczka :p a co bo myślałam ze artek dziś jedzie ale jednak jutro :D
tylko że tyy tu mam i znowu będę musiała lekcje odrabiać po nocach ;)

aaaa tymi już świetnie robi kosi kosi, znaczy jeszcze tak cudownie śmiesznie ale już prostuje rączki i klaska sklada je !!! nie zawsze jak go o to poproszę to zrobi, ale też nie katuję go !! i jak sam leżał to też sietak bawił a jak powiedziałam kosi kosi to się cieszył

ok zmykam bo tymi coś śpiący później ponadrabiam a no i zaraz artek wraca na chatkę :D

tusia26 pisze:
A Majciocha ma dzis dzien spania wyobrazcie sobie, ze spi juz piata godzine z krótką przerwa na obiadek. ;D Ale fajnie. Porałam, posprzatalam i troche sie pobyczylam. Jupi !!!!!! ale mi dobrze.
no nie, takie posty powinny byc zakazane, znajde Cie i zrobie Ci kocówę :laugh:

reklama
kaśka k pisze:
jeny coś mnie strzeliło weszłam na styczniowe mamusie i zobaczyłam fajną zuzę z czarnymi włoskami dopiero co sie urodzila ipoczytałam jak dziewczyny szykują się do porodu aż coś we mnie zadrżało
ja też zagladam do nich i jeszce do grudniowek ;) i Bogu dziekuję że już urodzilam ;D

Do góry